inschrijven

Planner

Bleiswijk

Ben je op zoek naar een nieuwe baan als planner? Wil je werken als internationaal transportplanner? En heb je ervaring met het transport van AGF en Sierteelt? Lees dan snel verder! Wie weet ben jij de fulltime planner waar Internationaal Transportbedrijf Dijco B.V.  in Bleiswijk naar op zoek is!

Hoe ziet je werkdag eruit?
Jij:
* regelt meerdaagse transporten op een efficiënte manier voor het geconditioneerd vervoer van AGF naar distributiecentra in Europa, hoofdzakelijk naar Duitsland en het Verenigd Koninkrijk;
* lost, door chauffeurs onderweg gemelde, problemen op;
* hebt nauw contact met de chauffeurs en charters middels telefoon en boordcomputer;
* verzorgt de administratieve afhandeling van vrachten.

Wat kan je verwachten?
Je doet werkervaring op in een modern internationaal transportbedrijf. Je hebt uitdagende en afwisselende werkzaamheden in een prettige en collegiale werkomgeving. Onze primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

De ideale kandidaat
* Heb je een MBO opleiding (bijna) afgerond, op het gebied van Transport en Logistiek?;
* Heb je ervaring opgedaan met transportplanning?;
* Bezit je goede computervaardigheden, bij voorkeur ervaring met de applicaties Chainware, ORTEC, SAP en het Microsoft Office pakket?;
* Beschik je over goede sociale en communicatieve vaardigheden?;
* Ben je analytisch, zelfstandig, stressbestendig en klantgericht?;
* Spreek je de Nederlandse taal. Duitse en Engelse taal?;
* Heb je geen 9 tot 5 mentaliteit?

Kun jij alle bovenstaande vragen met ‘Ja!’ beantwoorden? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren en misschien word jij de nieuwe planner bij Internationaal Transportbedrijf Dijco B.V.

Voor welk bedrijf kom je te werken?
Dijco is een modern internationaal transportbedrijf gevestigd in Bleiswijk. Met behulp van het eigen wagenpark van circa 45 trekkers en 130 opleggers vervoeren zij groenten en fruit van teeltbedrijven naar distributiecentra van afnemers van The Greenery in diverse Europese landen. Bij Dijco werken ca. 60 chauffeurs en ongeveer 35 ondersteunende medewerkers. Daarnaast biedt Dijco in het seizoen werk aan meer dan 200 charterchauffeurs.

Reageren?
Ben jij geïnteresseerd in de fulltime functie van planner bij Internationaal Transportbedrijf Dijco B.V. ? Dan kun je reageren via de sollicitatieknop. Heb je een vraag over de functie planner of over de organisatie? Het mobiliteitscentrum beantwoordt graag je vragen op 088–2596106 of via de mail op mobiliteit@stlwerkt.nl.

Indien je reageert op de functie van planner dan bestaat de mogelijkheid dat de adviseurs van het Mobiliteitscentrum contact met je opnemen. Wij vragen dan naar je motivatie én toelichting op je cv. Heb jij ons weten te overtuigen dat jij dé kandidaat bent voor de functie van planner? Dan sturen wij jouw motivatie, cv én persoonlijke indruk door naar de werkgever. 

Reageer je via Indeed op de functie van planner bij Internationaal Transportbedrijf Dijco B.V.? Dan word je automatisch doorverwezen naar de vacature op de vacaturebank van het Mobiliteitscentrum. We vragen 2 minuten van je tijd om een profiel aan te maken bij het Mobiliteitscentrum. Met jouw profiel heb je toegang om te solliciteren op al onze vacatures. Ben je al in het bezit van een profiel bij het Mobiliteitscentrum? Gebruik dan je inloggegevens om te solliciteren op deze vacature. 

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren