inschrijven

Chauffeur Internationaal

Bleiswijk

Ben je op zoek naar een nieuwe baan als chauffeur internationaal en ben je op korte termijn beschikbaar? Heb je ervaring met het transport van AGF en Sierteelt ben je fulltime inzetbaar? Lees dan snel verder! Wie weet ben jij de fulltime chauffeur internationaal waar Internationaal Transportbedrijf Dijco B.V.  in Bleiswijk naar op zoek is!

Hoe ziet je werkdag eruit?
De chauffeur internationaal bij Internationaal Transportbedrijf Dijco B.V.   verzorgt hoofdzakelijk AGF en retourtransporten voor een Greenery DC naar distributiecentra in Duitsland, Verenigd Koninkrijk en België. Verder zorg je voor het laden, vervoeren en lossen van de lading en verzorg je klein onderhoud van het voertuig. Voor nauw contact met de planning van Internationaal Transportbedrijf Dijco B.V. gebruik je de telefoon en de boordcomputer.

Wat kan je verwachten?
Een modern bedrijf met een modern wagenpark met 130 trailers met een collegiale en informele werksfeer. Dijco biedt een afwisselende chauffeursfunctie en een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO beroepsgoederenvervoer.

De ideale kandidaat
- Ben je in het bezit van een rijbewijs BCE en Code 95?;
- Heb je MBO denk- en werkniveau?;
- Ben je in het bezit van het diploma vakbekwaamheid bederfelijke goederen?;
- Ben je zelfstandig, resultaatgericht en stressbestendig?;
- Ben je flexibel en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit?
- Ben je bereidt om in wisseldienst op zaterdag of ‘s nachts te rijden;
- Ben je woonachtig in de buurt van Bleiswijk.

Kun jij alle bovenstaande vragen met ‘Ja!’ beantwoorden? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren en misschien word jij de nieuwe chauffeur internationaal bij Internationaal Transportbedrijf Dijco B.V.

Voor welk bedrijf kom je te werken?
Dijco is een modern internationaal transportbedrijf gevestigd in Bleiswijk. Met behulp van het eigen wagenpark van circa 45 trekkers en 130 opleggers vervoeren zij groenten en fruit van teeltbedrijven naar distributiecentra van afnemers van The Greenery in diverse Europese landen. Bij Dijco werken ca. 60 chauffeurs en ongeveer 35 ondersteunende medewerkers. Daarnaast biedt Dijco in het seizoen werk aan meer dan 200 charterchauffeurs.

Reageren?
Ben jij geïnteresseerd in de fulltime functie van chauffeur internationaal bij Internationaal Transportbedrijf Dijco B.V.? Dan kun je reageren via de sollicitatieknop. Heb je een vraag over de functie chauffeur internationaal of over de organisatie? Het mobiliteitscentrum beantwoordt graag je vragen op 088–2596106 of via de mail op mobiliteit@stlwerkt.nl.

Indien je reageert op de functie chauffeur internationaal via onze website Mobiliteitscentrum dan wordt jouw cv én motivatie direct doorgestuurd naar de werkgever.

Reageer je via Indeed op de functie chauffeur internationaal? Dan bestaat de mogelijkheid dat de adviseurs van het mobiliteitscentrum contact met je opnemen. Wij vragen dan naar je motivatie én toelichting op je cv. Heb jij ons weten te overtuigen dat jij dé kandidaat bent voor de chauffeur internationaal? Dan sturen wij jouw motivatie, cv én persoonlijke indruk door naar de werkgever.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!

Benodigde rijbewijzen:
B, C, CE

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren