inschrijven

(Junior) Transportplanner

Geldrop

Heb jij ervaring als transportplanner en leid jij alles in goede banen? Zit organiseren in jouw bloed én beschik jij over een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Lees dan snel verder! Wie weet ben jij de fulltime transportplanner waar Tinie Manders in Geldrop naar op zoek is!

Hoe ziet je werkdag eruit?
Als transportplanner ben jij onderdeel van een gezellig team van 4 ervaren planners. Je bent dagelijks verantwoordelijk voor de planning van zo’n 50 routes/trucks.

Jouw werkzaamheden bestaan uit het inplannen van ritten van een aantal specifieke klanten. Het inplannen gaat van eerste klantcontact tot aflevering van de goederen, inclusief de administratieve afwerking. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor deze klanten en de betreffende chauffeurs. Het is ook jouw verantwoordelijkheid om administratieve werkzaamheden op een correcte manier te verwerken. Genoeg afwisseling dus!

Wat kan je verwachten?
Een uitdagende en afwisselende functie bij een mooie logistieke dienstverlener waar veel in overleg gaat. Je komt te werken in een leuk en gezellig team. Als je in dienst komt bij Tinie Manders B.V. krijg je uitbetaald volgens CAO Beroepsgoederenvervoer, hierbij wordt gekeken leeftijd, kennis en ervaring. Transportplanners worden ingeschaald in loonschaal G. Tevens heb je bij goed functioneren uitzicht op een vast dienstverband.

De ideale kandidaat
• Heeft enkele jaren ervaring als transportplanner in de logistiek;
• Heeft affiniteit met transport en logistiek;
• Heeft goede communicatieve en commerciële vaardigheden;
• Kan zelfstandig werken en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
• Weet van aanpakken en is een echte regelneef;
• Is in het bezit van rijbewijs C(E); (pre)
• Is woonachtig in de omgeving van Geldrop.

Kun jij alle bovenstaande vragen met ‘Ja!’ beantwoorden? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren en misschien word jij de nieuwe transportplanner bij Tinie Manders.

Voor welk bedrijf kom je te werken?
Internationaal transportbedrijf Tinie Manders B.V. uit Geldrop is een professionele logistieke dienstverlener in Europa. Het solide familiebedrijf heeft met gezond verstand sinds de start in 1936 diverse groeifases doorgemaakt en een goede naamsbekendheid opgebouwd. Met een wagenpark van 50 eenheden en een grote diversiteit aan materiaal kan vrijwel alles vervoerd worden naar elke bestemming in Europa.

Reageren?
Ben jij geïnteresseerd in de fulltime functie van transportplanner bij Tinie Manders? Dan kun je reageren via de sollicitatieknop. Heb je een vraag over de functie functienaam of over de organisatie? Het mobiliteitscentrum beantwoordt graag je meest uitdagende vragen op 088 - 2596106 of via de mail op mobiliteit@stlwerkt.nl.

Indien je reageert op de functie transportplanner via onze website Mobiliteitscentrum dan wordt jouw cv én motivatie direct doorgestuurd naar de werkgever.

Reageer je via Indeed op de functie transportplanner? Dan bestaat de mogelijkheid dat de adviseurs van het mobiliteitscentrum contact met je opnemen. Wij vragen dan naar je motivatie én toelichting op je cv. Heb jij ons weten te overtuigen dat jij dé kandidaat bent voor de transportplanner? Dan sturen wij jouw motivatie, cv én persoonlijke indruk door naar de werkgever.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!

Benodigde rijbewijzen:
B

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren