inschrijven

Chauffeur C

Oosterhout

Wil jij als chauffeur C aan de slag binnen het gastransport? Ben jij in het bezit van een ADR-certificaat of ben jij bereid deze te halen? Lees dan snel verder! Wie weet ben jij de fulltime chauffeur C waar Taks en Zoon Transportbedrijf in Oosterhout naar op zoek is!

Hoe ziet je werkdag eruit?
Als chauffeur C word je ingezet voor het transport van gasflessen. Je gaat dagelijks op pad op basis van vaste routes in en rond de standplaats Oosterhout. Je hebt in deze baan veel klantcontact en je bent het visitekaartje voor de organisatie. Het laden en lossen verzorg je zelf, hiervoor heb je een meeneemheftruck ter beschikking. Het betreft een voltijd functie van minimaal 40 uur per week. Je werkt van maandag tot en met vrijdag. Het betreft een functie in de dagdienst. Nachtdiensten komen in deze functie niet voor en er is geen sprake van overnachtingen. Daarnaast ben je bereid om in rustige periodes als tankwagenchauffeur aan de slag te gaan voor de levering van propaangas.

Wat kan je verwachten?
Taks en Zoon Transportbedrijf biedt je een uitdagende baan met veel vrijheid bij een professioneel en gerenommeerd familiebedrijf. Je krijgt in eerste instantie een bepaalde tijd contract, dat bij gebleken geschiktheid een vast dienstverband wordt. Uiteraard bieden zij je salariëring conform cao Beroepsgoederenvervoer.

 De ideale kandidaat

  • Beschik jij over een geldig rijbewijs C of CE en een geldig code 95?
  • Heb jij bij voorkeur minimaal 1 jaar werkervaring als chauffeur?
  • Ben jij in het bezit van een ADR-certificaat of ben jij bereid deze te halen?
  • Ben jij representatief en heb jij graag klantcontact?
  • Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben je nauwkeurig?
  • Woon jij binnen een straal van 30 km van de standplaats in Oosterhout?


Kun jij alle bovenstaande vragen met ‘Ja!’ beantwoorden? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren en wellicht word jij de nieuwe chauffeur C bij Taks en Zoon Transportbedrijf.

Voor welk bedrijf kom je te werken?
Taks en Zoon Transportbedrijf B.V. - gevestigd te Oosterhout - is een klein familiebedrijf met 10 werknemers dat is opgericht in 1987. Taks en Zoon Transportbedrijf is met name actief op het gebied van gastransport in bulk en flessen. 

Reageren?
Ben jij geïnteresseerd in de fulltime functie van chauffeur C bij Taks en Zoon Transportbedrijf? Dan kun je reageren via de sollicitatieknop. Heb je een vraag over de functie van chauffeur C of over de organisatie? Het mobiliteitscentrum beantwoordt graag je meest uitdagende vragen op 088 - 2596106 of via de mail op mobiliteit@stlwerkt.nl.  

Indien je reageert op de functie chauffeur C via onze website mobiliteitscentrum dan wordt jouw cv én motivatie direct doorgestuurd naar de werkgever.

Reageer je via Indeed op de functie chauffeur C? Dan bestaat de mogelijkheid dat de adviseurs van het mobiliteitscentrum contact met je opnemen. Wij vragen dan naar je motivatie én toelichting op je cv. Heb jij ons weten te overtuigen dat jij dé kandidaat bent voor de functie van chauffeur C? Dan sturen wij jouw motivatie, cv én persoonlijke indruk door naar de werkgever.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!

Benodigde rijbewijzen:
C

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren