inschrijven

Nachtchauffeur CE

Rogat/Meppel

Ben jij als chauffeur CE toe aan een nieuwe uitdaging en wil je graag aan de slag bij een logistiek familiebedrijf? Geef jij de voorkeur aan het rijden in de avond/nachtdienst? Wie weet ben jij de fulltime nachtchauffeur CE waar Claassen Logistics in Meppel naar op zoek is!

Hoe ziet je werkdag eruit?
Als chauffeur CE ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van pendelritten tussen de vestigingen Meppel/Rogat en Tilburg. Daarnaast voer je ook overige expeditie en logistieke werkzaamheden uit. In deze functie is er een mogelijkheid tot het behalen van het LZV-certificaat. Het betreft een functie in de avond/nachtdienst. Deze dienst varieert beginnend tussen 16:00 en 18:00 uur en loopt van maandagavond t/m zaterdagochtend. Het betreft een fulltime functie, maar een 4-daagse werkweek is bespreekbaar.

Wat kan je verwachten?
Werken bij Claassen Logistics betekent werken bij een succesvol logistiek familiebedrijf. Je maakt onderdeel uit van een hecht team. De organisatie heeft een informeel karakter met veel oog voor het menselijk aspect en mogelijkheden voor professionele ontwikkeling. Bij Claassen Logistics draait het om geven en nemen in een evenwichtige verhouding. Dit doen ze met steeds één doel voor ogen: de klant moet tevreden zijn.

De ideale kandidaat

  • Beschik jij over een rijbewijs CE en geldig Code 95?
  • Beschik jij over enige relevante werkervaring?
  • Geef jij de voorkeur aan het rijden in de avond/nachtdienst?
  • Beschik jij over een flexibele instelling?
  • Ben jij woonachtig binnen een straal van 30 km van Meppel?

Kan jij alle bovenstaande vragen met ‘Ja!’ beantwoorden? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren en wellicht word jij de nieuwe chauffeur CE bij Claassen Logistics.

Voor welk bedrijf kom je te werken?
Claassen Logistics – opgericht in 1850 – is als logistiek bedrijf een partner van MKB bedrijven en biedt hen een compleet logistiek dienstenpakket aan. Hiermee bedenken ze oplossingen voor uiteenlopende logistieke vraagstukken. Zo verzorgt Claassen Benelux- en Europese distributie, transport, wereldwijde zee- en luchtvrachtexpeditie, warehousing en E-logistics. Claassen is van origine een specialist in Benelux distributie, maar is door de jaren heen ook expert geworden in Europese distributie. Claassen werd in 2000, bij het 150-jarig jubileum, “Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier”. In 2002 ontvingen zij de titel “Beste dienstverlener van Tilburg” en in 2009 werd Claassen ook nog eens betiteld als “Beste leerbedrijf van de branche”! Ook in 2018 vielen zij weer in de prijzen als beste leerbedrijf in de sector Maritiem, Transport & Logistiek en Mobiliteit.

Reageren?
Ben jij geïnteresseerd in de fulltime functie van chauffeur CE bij Claassen Logistics? Dan kan je reageren via de sollicitatieknop. Heb je een vraag over de functie van chauffeur CE of over de organisatie? Het mobiliteitscentrum beantwoordt graag je meest uitdagende vragen op 088 - 2596106 of via de mail op mobiliteit@stlwerkt.nl.  

Indien je reageert op de functie chauffeur CE via onze website mobiliteitscentrum dan wordt jouw cv én motivatie direct doorgestuurd naar de werkgever.

Reageer je via Indeed op de functie chauffeur CE? Dan bestaat de mogelijkheid dat de adviseurs van het mobiliteitscentrum contact met je opnemen. Wij vragen dan naar je motivatie én toelichting op je cv. Heb jij ons weten te overtuigen dat jij dé kandidaat bent voor de functie van chauffeur CE? Dan sturen wij jouw motivatie, cv én persoonlijke indruk door naar de werkgever.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!

Benodigde rijbewijzen:
CE

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren