inschrijven

Planner

Tilburg

Denk jij altijd twee stappen vooruit en ben jij een échte spin in het web? Ben jij stressbestendig en in staat om onder tijdsdruk te functioneren in een snel veranderende omgeving? Wie weet ben jij de fulltime transportplanner waar Claassen Logistics in Tilburg naar op zoek is!

Hoe ziet je werkdag eruit?
Als planner ben je verantwoordelijk voor het plannen en organiseren van ritten in de Benelux. Je lost zelfstandig planning gerelateerde problemen op, zowel met betrekking tot de chauffeurs als de klant. Daarnaast stuur en begeleid je de chauffeurs door hen onder andere te motiveren en te inspireren. In deze functie ben je tevens verantwoordelijk voor het continu optimalieren van de transportprocessen.

Wat kan je verwachten?
Werken bij Claassen Logistics betekent werken bij een succesvol logistiek familiebedrijf. Je maakt onderdeel uit van een hecht team. De organisatie heeft een informeel karakter met veel oog voor het menselijk aspect en mogelijkheden voor professionele ontwikkeling. Bij Claassen Logistics draait het om geven en nemen in een evenwichtige verhouding. Dit doen ze met steeds één doel voor ogen: de klant moet tevreden zijn.

De ideale kandidaat

  • Beschik jij over mbo/hbo werk- en denkniveau?
  • Beschik jij over enige werkervaring binnen de transport? (pré)
  • Heb jij kennis van geautomatiseerde systemen en MS-Office?
  • Beschik jij over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden?
  • Heb jij een probleemoplossend denkvermogen en ben jij servicegericht?
  • Ben jij stressbestendig en in staat om onder tijdsdruk te functioneren in een snel veranderende omgeving?
  • Heb jij geen 9 tot 5 mentaliteit?
  • Ben jij woonachtig binnen een straal van 30 km van Tilburg?

Kan jij alle bovenstaande vragen met ‘Ja!’ beantwoorden? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren en wellicht word jij de nieuwe planner bij Claassen Logistics.

Voor welk bedrijf kom je te werken?
Claassen Logistics – opgericht in 1850 – is als logistiek bedrijf een partner van MKB bedrijven en biedt hen een compleet logistiek dienstenpakket aan. Hiermee bedenken ze oplossingen voor uiteenlopende logistieke vraagstukken. Zo verzorgt Claassen Benelux- en Europese distributie, transport, wereldwijde zee- en luchtvrachtexpeditie, warehousing en E-logistics. Claassen is van origine een specialist in Benelux distributie, maar is door de jaren heen ook expert geworden in Europese distributie. Claassen werd in 2000, bij het 150-jarig jubileum, “Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier”. In 2002 ontvingen zij de titel “Beste dienstverlener van Tilburg” en in 2009 werd Claassen ook nog eens betiteld als “Beste leerbedrijf van de branche”! Ook in 2018 vielen zij weer in de prijzen als beste leerbedrijf in de sector Maritiem, Transport & Logistiek en Mobiliteit.

Reageren?
Ben jij geïnteresseerd in de fulltime functie van planner bij Claassen Logistics? Dan kan je reageren via de sollicitatieknop. Heb je een vraag over de functie van planner of over de organisatie? Het mobiliteitscentrum beantwoordt graag je meest uitdagende vragen op 088 - 2596106 of via de mail op mobiliteit@stlwerkt.nl.  

Indien je reageert op de functie planner via onze website mobiliteitscentrum dan wordt jouw cv én motivatie direct doorgestuurd naar de werkgever.

Reageer je via Indeed op de functie planner? Dan bestaat de mogelijkheid dat de adviseurs van het mobiliteitscentrum contact met je opnemen. Wij vragen dan naar je motivatie én toelichting op je cv. Heb jij ons weten te overtuigen dat jij dé kandidaat bent voor de functie van planner? Dan sturen wij jouw motivatie, cv én persoonlijke indruk door naar de werkgever.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren