inschrijven

Administratief Medewerker Expeditie

Tilburg

Heb jij relevante werkervaring in de logistieke branche? Beheers jij zowel de Duitse als Engelse taal goed in woord en geschrift? Wie weet ben jij de fulltime administratief medewerker expeditie waar Claassen Logistics in Tilburg naar op zoek is!

Hoe ziet je werkdag eruit?
Als administratief medewerker expeditie ben je een belangrijke spil op de afdeling Expeditie. In deze functie ben je in eerste instantie verantwoordelijk voor het gebied Duitsland. In de toekomst kan dit uitgebreid worden naar geheel Europa. Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden, verwerken en wegzetten van zendingen naar met name Duitsland. Dit gebeurt in een bestaand netwerk. Daarnaast zal je ook administratieve ondersteuning bieden op de afdeling Expeditie. In jouw functie is het van belang dat je goed contact weet te onderhouden met de opdrachtgevers, verladers en interne afdelingen. In samenspel met collega’s worden de klanten van Claassen Logistics op een zo efficiënt en effectief mogelijke manier geholpen.

De werktijden liggen tussen 8:30 en 18:30, waarbij de start- en eindtijden in onderling overleg met collega’s worden besproken.

Wat kan je verwachten?
Werken bij Claassen Logistics betekent werken bij een succesvol logistiek familiebedrijf. Je maakt onderdeel uit van een hecht team. De organisatie heeft een informeel karakter met veel oog voor het menselijk aspect en mogelijkheden voor professionele ontwikkeling. De functie van administratief medewerker expeditie is een leuke en uitdagende job binnen een sterk groeiende afdeling, waarbij diverse doorgroeimogelijkheden mogelijk zijn. Bij Claassen Logistics draait het om geven en nemen in een evenwichtige verhouding. Dit doen ze met steeds één doel voor ogen: de klant moet tevreden zijn.

De ideale kandidaat

  • Beschik jij over minimaal mbo werk- en denkniveau?
  • Heb jij bij voorkeur minimaal 1 jaar werkervaring in een soortgelijke functie?
  • Heb jij kennis en ervaring met MS office?
  • Heb jij een goede beheersing van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal in woord en geschrift?
  • Ben jij zelfstandig, maar tegelijkertijd ook een échte teamplayer?
  • Ben jij woonachtig binnen een straal van 30 km van Tilburg?


Kan jij alle bovenstaande vragen met ‘Ja!’ beantwoorden? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren en wellicht word jij de nieuwe administratief medewerker expeditie bij Claassen Logistics.

Voor welk bedrijf kom je te werken?
Claassen Logistics – opgericht in 1850 – is als logistiek bedrijf een partner van MKB bedrijven en biedt hen een compleet logistiek dienstenpakket aan. Hiermee bedenken ze oplossingen voor uiteenlopende logistieke vraagstukken. Zo verzorgt Claassen Benelux- en Europese distributie, transport, wereldwijde zee- en luchtvrachtexpeditie, warehousing en E-logistics. Claassen is van origine een specialist in Benelux distributie, maar is door de jaren heen ook expert geworden in Europese distributie. Claassen werd in 2000, bij het 150-jarig jubileum, “Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier”. In 2002 ontvingen zij de titel “Beste dienstverlener van Tilburg” en in 2009 werd Claassen ook nog eens betiteld als “Beste leerbedrijf van de branche”! Ook in 2018 vielen zij weer in de prijzen als beste leerbedrijf in de sector Maritiem, Transport & Logistiek en Mobiliteit. 

Reageren?
Ben jij geïnteresseerd in de fulltime functie van administratief medewerker expeditie bij Claassen Logistics? Dan kan je reageren via de sollicitatieknop. Heb je een vraag over de functie van administratief medewerker expeditie of over de organisatie? Het mobiliteitscentrum beantwoordt graag je meest uitdagende vragen op 088 - 2596106 of via de mail op mobiliteit@stlwerkt.nl.  

Indien je reageert op de functie administratief medewerker expeditie via onze website mobiliteitscentrum dan wordt jouw cv én motivatie direct doorgestuurd naar de werkgever.

Reageer je via Indeed op de functie administratief medewerker expeditie? Dan bestaat de mogelijkheid dat de adviseurs van het mobiliteitscentrum contact met je opnemen. Wij vragen dan naar je motivatie én toelichting op je cv. Heb jij ons weten te overtuigen dat jij dé kandidaat bent voor de functie van administratief medewerker expeditie? Dan sturen wij jouw motivatie, cv én persoonlijke indruk door naar de werkgever.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren