inschrijven

Internationaal Zeecontainerchauffeur

Nieuwenhoorn

Wil jij als internationaal zeecontainerchauffeur rijden op een moderne DAF XF Super Space cab euro 5/6? Vind je het geen probleem om de hele week van huis te zijn? Wie weet ben jij de fulltime internationaal zeecontainerchauffeur waar J.C.S. van Orselen Transport in Nieuwenhoorn naar op zoek is!

Hoe ziet je werkdag eruit?
Als internationaal chauffeur CE bij van Orselen Transport ben je verantwoordelijk voor het transport van zeecontainers door heel Europa. Doorgaans vind het gros van het vervoer wel plaats binnen het gebied tussen Le Havre, Rotterdam, Hamburg en Ludwigshafen. In de zeecontainers vervoer je de meest uiteenlopende goederen, waaronder ADR goederen. In deze functie krijg je een eigen DAF XF Super Space cab euro 5/6 wagen ter beschikking en kan je er op rekenen dat je een hele week van huis bent. Jouw werkweek begint op zondagavond tot vrijdagavond of maandagochtend tot zaterdagochtend. In het weekend wordt in principe niet gewerkt, tenzij noodzakelijk.

Wat kan je verwachten?
Van Orselen Transport biedt een mooie, internationale chauffeursfunctie waarbij je kunt werken met modern materiaal bij een professioneel transportbedrijf! Daarnaast bieden zij je een gezellig en divers team aan collega’s die je door heel Europa tegenkomt. Bij van Orselen Transport is het mogelijk de wagen mee naar huis te nemen, mits deze op een veilige plek kan staan. Uiteraard bieden zij je ook passende arbeidsvoorwaarden en salariëring conform de cao Beroepsgoederenvervoer.

De ideale kandidaat

  • Ben jij in het bezit van een CE rijbewijs, digitale bestuurderspas en een geldig Code 95?
  • Beschik jij over een geldig ADR Basis? (pré)
  • Heb jij enige jaren ervaring als internationaal chauffeur, bij voorkeur binnen het zeecontainertransport?
  • Ben jij flexibel inzetbaar en bereid tot meerdere overnachtingen per week?
  • Ben jij communicatief vaardig en kan jij je goed redden met de Nederlands, Engelse of Duitse taal?
  • Beschik jij over een bijzonder groot verantwoordelijkheidsgevoel en een klantgerichte instelling?
  • Ben jij woonachtig in de omgeving van Rotterdam, Noord-Brabant, Limburg of Zeeland?


Kan jij alle bovenstaande vragen met ‘Ja!’ beantwoorden? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren en wellicht word jij de nieuwe internationaal chauffeur CE bij van Orselen Transport.

Voor welk bedrijf kom je te werken?
J.C.S. van Orselen Transport B.V. – standplaats Nieuwenhoorn – is in 1946 opgericht en begonnen als kleinschalig transportbedrijf binnen het veevervoer. Inmiddels is het bedrijf uit gegroeid tot een internationaal transportbedrijf met verschillende activiteiten. Zo is het bedrijf actief in het transport van zeecontainers door geheel Europa en daar buiten, maar beschikt van Orselen Transport ook over een tankafdeling die bulkladingen verzorgt. Van Orselen Transport is een modern transportbedrijf met een up to date wagenpark en professionele, ervaren medewerkers!

Reageren?
Ben jij geïnteresseerd in de fulltime functie van internationaal chauffeur CE bij van Orselen Transport? Dan kun je reageren via de sollicitatieknop. Heb je een vraag over de functie van internationaal chauffeur CE of over de organisatie? Het mobiliteitscentrum beantwoordt graag je meest uitdagende vragen op 088 - 2596106 of via de mail op mobiliteit@stlwerkt.nl.  

Indien je reageert op de functie internationaal chauffeur CE via onze website mobiliteitscentrum dan wordt jouw cv én motivatie direct doorgestuurd naar de werkgever.

Reageer je via Indeed op de functie internationaal chauffeur CE? Dan bestaat de mogelijkheid dat de adviseurs van het mobiliteitscentrum contact met je opnemen. Wij vragen dan naar je motivatie én toelichting op je cv. Heb jij ons weten te overtuigen dat jij dé kandidaat bent voor de functie van internationaal chauffeur CE? Dan sturen wij jouw motivatie, cv én persoonlijke indruk door naar de werkgever.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!

Benodigde rijbewijzen:
CE

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren