inschrijven

Planner

Deventer

Zie jij het als een uitdaging om dagelijks leiding te geven aan een groep chauffeurs? Krijg jij energie van dagelijks de planning rondmaken? Lees dan snel verder! Wie weet ben jij de fulltime distributie planner Benelux waar Vos Transport in Deventer naar op zoek is!

Hoe ziet je werkdag eruit?
Als planner is het jouw verantwoordelijkheid om op een effectieve en efficiënte manier de ritplanning iedere dag rond te maken. Dagelijks geef jij leiding aan een groep chauffeurs waarbij jij jouw (internationale) geografische transport kennis inzet. Iedere dag motiveer jij en stimuleer jij de vrachtwagenchauffeurs om de meest efficiënte routes te rijden. De ritten samenstelling en uitgeven doe jij met behulp van TMS (Navision) pakket dat in contact staat met de boordcomputers (Transics). 

De ideale kandidaat:

  • Heb jij minimaal MBO+/HBO werk- en denkniveau bij voorkeur richting transport/logistiek?
  • Ben jij bekend met de gangbare MS-office en TMS-pakketten en het gebruik daarvan?
  • Heb jij bij voorkeur werkervaring als (assistent) planner in een (internationale) transportomgeving? (pré)
  • Heb jij goede kennis van de Nederlands een de Engelse taal in woord en geschrift?
  • Beschik jij over goede communicatievaardigheden, ben jij in staat medewerkers te motiveren en aan te spreken op hun functioneren?


Kun jij alle bovenstaande vragen met ‘Ja!’ beantwoorden? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren en misschien word jij de nieuwe distributie planner Benelux bij Vos Transport.

Wat kan jij verwachten?
Vos Transport staat bekend om haar dynamische, internationale en innovatieve werkomgeving. Informaliteit en werkplezier is erg belangrijk bij Vos Logistics. Goede arbeidsvoorwaarden waaronder een zeer gunstige pensioenregeling kun je verwachten bij Vos.

Voor welk bedrijf kom je te werken?
De Vos Group is al meer dan 60 jaar actief op het gebied van transport en distributie. Het bedrijf begon in Apeldoorn met één vrachtwagen en inmiddels is de organisatie uitgegroeid tot een middelgroot transportbedrijf. Door hun expertise in de markt vervult De Vos Group een belangrijke schakel in de toeleveringsketen van veel gerenommeerde opdrachtgevers. Met een financieel gezonde balans heeft De Vos Group de afgelopen jaren een gestage groei doorgemaakt. Hierdoor hebben zij hun marktpositie kunnen verstevigen en hun dienstenaanbod verder uit kunnen breiden. De Vos Group groeit! Wil jij deel uitmaken van hun team? Dan is dit je kans!

Reageren?
Ben jij geïnteresseerd in de functie van planner bij De Vos Transport? Dan kun je reageren via de sollicitatieknop. Heb je een vraag over de functie Chauffeur CE of over de organisatie? Het mobiliteitscentrum beantwoordt graag je vragen op 088 - 2596106 of via de mail op mobiliteit@stlwerkt.nl.

Indien je reageert op de functie via onze website Mobiliteitscentrum dan wordt jouw cv én motivatie direct doorgestuurd naar de werkgever.

Reageer je via Indeed op de functie planner? Dan bestaat de mogelijkheid dat de adviseurs van het mobiliteitscentrum contact met je opnemen. Wij vragen dan naar je motivatie én toelichting op je cv. Heb jij ons weten te overtuigen dat jij dé kandidaat bent voor de functie? Dan sturen wij jouw motivatie, cv én persoonlijke indruk door naar de werkgever.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!

Benodigde rijbewijzen:
B

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren