inschrijven

Chauffeur CE

Weert

Houd jij van rechttoe rechtaan en ben je op zoek naar een informele werksfeer? Ben je graag op zoek naar een baan met wat vaste diensttijden of hoeft jouw werkdag er juist niet elke dag hetzelfde uit te zien? Lees dan snel verder! Wie weet ben jij de fulltime/parttime chauffeur CE waar Wetron Transport & Logistics in Weert naar op zoek is!

Hoe ziet je werkdag eruit?
Kies je voor een iets vastere diensttijden rooster of wil je juist wat ervaring opdoen als chauffeur, dan is de functie voor pendel chauffeur met een trekker–oplegger regio Weert ongetwijfeld iets voor jou.

Zoek je iets meer uitdaging en variatie, dan hebben we daar in ook een toepassende baan voor jou.

Als chauffeur ben je verantwoordelijk voor het vervoeren van stukgoed naar diverse adressen binnen de Benelux en Duitsland. Op locatie kan het voorkomen dat je wagen weer geladen wordt om in te leveren op de railterminal in regio Venlo. Je rijdt voornamelijk binnen Nederland, maar houd rekening met één of meerdere overnachtingen per week. Je rijdt o.a. met containers, afzetbakken en opleggers. Daarnaast is het mogelijk om zowel fulltime, parttime of oproepbasis te werken. Kortom een afwisselende en uitdagende functie!

Wat kan je verwachten?
Een uitdagende en zelfstandige functie bij een ambitieus transportbedrijf. Er wordt met je meegedacht over je werktijden en werkdagen. Daarbij biedt Wetron Transport en Logistics opleidingsmogelijkheden. Denk hierbij aan C(E), ADR en / of een heftruckcertificaat. Ook denkt Wetron graag mee met het behalen van de verplichte nascholing uren tbv van je code 95.

Je start met een contract voor bepaalde tijd en hebt uitzicht op een vast dienstverband. Salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Beroepsgoederenvervoer.

De ideale kandidaat

  • Ben jij in het bezit van het CE rijbewijs, code 95 en een digitale bestuurderskaart?*
  • Beschik jij over het ADR basis certificaat of ben je bereid dit te behalen?
  • Beschik jij over het heftruckcertificaat of ben je bereid dit te behalen?
  • Heb jij een goede beheersing van de Nederlandse, Engelse of Duitse taal in zowel woord als geschrift?
  • Heb jij ervaring met op- en afzetten van afzetbakken (BDF) of containers? (dit is een pré)
  • Woon jij binnen een straal van 30 km van de standplaats Weert?

 
Kun jij alle bovenstaande vragen met ‘Ja!’ beantwoorden? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren en misschien word jij de nieuwe chauffeur CE bij Wetron Transport & Logistics. 

*Nog geen C-E Rijbewijs, maar wel de droom om chauffeur te worden?
Neem ook dan contact met ons op, om samen de mogelijkheden te bekijken.


Wetron Internationale Transporten b.v. biedt:
Een uitdagende en zelfstandige functie bij een ambitieus transportbedrijf. Je start met een contract voor bepaalde tijd en hebt uitzicht op een vast dienstverband. Salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Beroepsgoederenvervoer.

Ben je op zoek naar een nieuwe baan als chauffeur? Ben je flexibel ingesteld? En heb je ervaring met op- en afzetten van containers? Dan is dit misschien wel jouw baan! Wil je meer weten of solliciteren? Neem dan gerust contact met ons op via: 088-2596106.

Solliciteren
Indien je solliciteert op deze vacature via het Mobiliteitscentrum word je motivatie en cv meteen verstuurd naar de werkgever.

Solliciteer je via Indeed op deze vacature kan er telefonisch contact worden opgenomen voordat je gegevens worden verstuurd naar de werkgever.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!

Benodigde rijbewijzen:
C, CE

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren