inschrijven

Chauffeur CE

Venlo

Houd jij van rechttoe rechtaan en ben je op zoek naar een informele werksfeer? Hoeft jouw werkdag er niet elke dag hetzelfde uit te zien? Lees dan snel verder! Wie weet ben jij de fulltime/parttime chauffeur CE waar Wetron Transport & Logistics in Venlo naar op zoek is!

Hoe ziet je werkdag eruit?
Als chauffeur ben je verantwoordelijk voor het vervoeren van stukgoed naar diverse adressen binnen de Benelux en Duitsland. Op locatie kan het voorkomen dat je wagen weer geladen wordt om in te leveren op de railterminal in de buurt van Venlo. Je rijdt voornamelijk binnen Nederland, maar houd rekening met een evt overnachtingen per week. Je rijdt o.a. met containers, afzetbakken en opleggers. Daarnaast is het mogelijk om zowel fulltime, parttime of oproepbasis te werken. Kortom een afwisselende en uitdagende functie!


Wat kan je verwachten?
Een uitdagende en zelfstandige functie bij een ambitieus transportbedrijf. Er wordt met je meegedacht over je werktijden en werkdagen. Daarbij biedt Wetron Transport en Logistics opleidingsmogelijkheden. Denk hierbij aan C(E), ADR en / of een heftruckcertificaat. Ook denkt Wetron graag mee met het behalen van de verplichte nascholing uren tbv van je code 95.

Je start met een contract voor bepaalde tijd en hebt uitzicht op een vast dienstverband. Salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Beroepsgoederenvervoer.

De ideale kandidaat

  • Ben jij in het bezit van het CE rijbewijs, code 95 en een digitale bestuurderskaart?*
  • Beschik jij over het ADR basis certificaat of ben je bereid dit te behalen?
  • Beschik jij over het heftruckcertificaat of ben je bereid dit te behalen?
  • Heb jij een goede beheersing van de Nederlandse, Engelse of Duitse taal in zowel woord als geschrift?
  • Heb jij ervaring met op- en afzetten van afzetbakken (BDF) of containers? (dit is een pré)
  • Woon jij binnen een straal van 30 km van de standplaats regio Venlo?

 
Kun jij alle bovenstaande vragen met ‘Ja!’ beantwoorden? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren en misschien word jij onze nieuwe collega CE chauffeur bij Wetron Transport & Logistics. 


*Nog geen C-E Rijbewijs, maar wel de droom om chauffeur te worden ?
Neem ook dan contact met ons op, om samen de mogelijkheden te bekijken.

Voor welk bedrijf kom je te werken?
Wetron Internationale Transporten b.v. is een logistieke dienstverlener gespecialiseerd in het aanbieden van totaaloplossingen op het gebied van onder andere transport. Vanuit de vestigingen in Weert en Venlo bestrijken ze reeds 50 jaar met eigen vloot een groot gedeelte van Europa. Dagelijks verzorgen ze onder andere groupage, ADR en compleet ladingen van en naar Benelux, Duitsland, Frankrijk, Iberica, de Alpenlanden en speerpunt Italië.

Reageren?
Ben jij geïnteresseerd in de fulltime/parttime functie van chauffeur CE bij Wetron Transport & Logistics? Dan kun je reageren via de sollicitatieknop. Heb je een vraag over de functie chauffeur CE of over de organisatie? Het mobiliteitscentrum beantwoordt graag je meest uitdagende vragen op 088 - 2596106 of via de mail op mobiliteit@stlwerkt.nl.

Indien je reageert op de functie chauffeur CE via onze website Mobiliteitscentrum dan wordt jouw cv én motivatie direct doorgestuurd naar de werkgever.

Reageer je via Indeed op de functie chauffeur CE? Dan bestaat de mogelijkheid dat de adviseurs van het mobiliteitscentrum contact met je opnemen. Wij vragen dan naar je motivatie én toelichting op je cv. Heb jij ons weten te overtuigen dat jij dé kandidaat bent voor de chauffeur CE? Dan sturen wij jouw motivatie, cv én persoonlijke indruk door naar de werkgever.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!

Benodigde rijbewijzen:
C, CE

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren