inschrijven

Chauffeur CE

Apeldoorn

Ben jij in het bezit van je rijbewijs CE? Heb je ervaring op een trailer en gaat je voorkeur uit naar werken in de winkeldistributie? Lees dan snel verder! Wie weet ben jij de fulltime chauffeur CE waar Jool Transport in Apeldoorn naar op zoek is!

Hoe ziet je werkdag eruit?
Als chauffeur CE werk je voornamelijk van maandag t/m vrijdag. Je werkdag begint tussen 04:00 en 06:00 uur en je bent rond 18:00 uur weer terug op de standplaats in Apeldoorn. Het komt wel eens voor dat je op zaterdag werkt, dan ben je een andere dag in de week vrij. Je hebt 6 tot 10 stops per dag. Hierbij kom je bij verschillende supermarkten in de regio Apeldoorn, Zwolle en Deventer.

Wat kan je verwachten?
Als chauffeur CE krijg je een vaste wagen tot je beschikking. Je komt te werken in een leuke, kleine groep collega’s. Als je in dienst komt bij Jool Transport krijg je uitbetaald volgens CAO beroepsgoederenvervoer en word je ingeschaald in schaal E.

De ideale kandidaat
• Ben jij in het bezit van je rijbewijs CE en geldig code 95?
• Heb jij ervaring met een trailer?
• Ben jij flexibel in je werkuren?
• Ben jij een echte aanpakker?
• Ben je woonachtig in de regio Apeldoorn?

Kun jij alle bovenstaande vragen met ‘Ja!’ beantwoorden? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren en misschien word jij de nieuwe chauffeur CE bij Jool Transport.

Voor welk bedrijf kom je te werken?
Jool Transport is een transportbedrijf met verschillende klanten. Zij rijden voor diverse supermarkten en zijn daardoor gespecialiseerd in winkeldistributie. Met een wagenpark van 3 wagens willen zij de beste kwaliteit leveren voor hun leveranciers.

Reageren?
Ben jij geïnteresseerd in de fulltime functie van chauffeur CE bij Jool Transport? Dan kun je reageren via de sollicitatieknop. Heb je een vraag over de functie chauffeur CE of over de organisatie? Het mobiliteitscentrum beantwoordt graag je meest uitdagende vragen op 088 - 2596106 of via de mail op mobiliteit@stlwerkt.nl.

Indien je reageert op de functie chauffeur CE via onze website Mobiliteitscentrum dan wordt jouw cv én motivatie direct doorgestuurd naar de werkgever.

Reageer je via Indeed op de functie chauffeur CE? Dan bestaat de mogelijkheid dat de adviseurs van het mobiliteitscentrum contact met je opnemen. Wij vragen dan naar je motivatie én toelichting op je cv. Heb jij ons weten te overtuigen dat jij dé kandidaat bent voor de chauffeur CE? Dan sturen wij jouw motivatie, cv én persoonlijke indruk door naar de werkgever.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!

Benodigde rijbewijzen:
B, C, CE

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren