inschrijven

Grondwerker

Haarlem

Beschik jij over twee rechterhanden en ben je op zoek naar afwisseling in je werk? Lees dan snel verder! Wie weet ben jij de Grondwerker waar Vrijbloed in Haarlem naar op zoek is!

Hoe ziet je werkdag eruit?
Als grondwerker bij Vrijbloed ben je werkzaam bij verschillende projecten in West-Nederland. De meeste projecten worden binnen één dag afgerond, waardoor je een afwisselende baan hebt. De werkzaamheden van een grondwerker bestaan onder meer uit pakketteren, uithalen van bestrating, ondersteunen van machines en het plaatsen van boombeschermers. Tevens bied je ondersteuning bij het coördineren van de werkzaamheden.

Wat kan je verwachten?
· Je bent bij ons geen nummer. Het contact is persoonlijk en laagdrempelig;
· Afwisseling. De wisseling in de werkzaamheden zorgt ervoor dat het werk niet saai wordt;
· Doorgroeimogelijkheden naar vrachtwagenchauffeur;
· Werken bij een grote speler in de wegenbouw;
· Goede arbeidsvoorwaarden en vooruitzicht op vast dienstverband;
· Marktconform salaris.

Tevens biedt Vrijbloed je de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen als grondwerker:
· Ondersteuning in de praktijk;
· Mogelijkheid om VCA te halen.
Voor de goede, ambitieuze krachten zijn er tevens doorgroeimogelijkheden tot vrachtwagenchauffeur of machinist.

De ideale kandidaat:
· Is een doorpakker met ambitie;
· Heeft een zelfstandige houding;
· Heeft interesse in de wegenbouw;
· Kan goed met zijn/haar handen werken;
· Vindt het prettig om buiten te werken;
· Is bij voorkeur in het bezit van een B-rijbewijs, of woont in de omgeving van Nieuw-Vennep, Lijnden of Haarlem.

Voor welk bedrijf kom je te werken?
Sinds 1959 is Vrijbloed Transport actief in de wegenbouw en ondertussen is het familiebedrijf uitgegroeid tot een grote speler in deze sector. Dit is onder meer te danken aan de ruim 140 chauffeurs die werkzaam zijn bij het transportbedrijf. Vrijbloed transport zet zich dagelijks in om het werk zo goed en veilig mogelijk uit te voeren. Naast veiligheid en kwaliteit vinden zij ook flexibiliteit belangrijk. Daarom krijgen hun mensen meer ruimte en verantwoordelijkheid en hanteren zij een platte organisatiestructuur. Zo kan Vrijbloed de relaties ook bij korte projecten of spoedgevallen haar producten en diensten aanbieden.

Reageren?
Ben jij geïnteresseerd in de functie van grondwerker bij Vrijbloed transport? Dan kun je reageren via de sollicitatieknop. Heb je een vraag over de functie grondwerker of over de organisatie? Het mobiliteitscentrum beantwoordt graag je vragen op 088 - 2596106 of via de mail op mobiliteit@stlwerkt.nl.

Indien je reageert op de functie via onze website Mobiliteitscentrum dan wordt jouw cv én motivatie direct doorgestuurd naar de werkgever.

Reageer je via Indeed op de functie grondwerker? Dan bestaat de mogelijkheid dat de adviseurs van het mobiliteitscentrum contact met je opnemen. Wij vragen dan naar je motivatie én toelichting op je cv. Heb jij ons weten te overtuigen dat jij dé kandidaat bent? Dan sturen wij jouw motivatie, cv én persoonlijke indruk door naar de werkgever.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren