inschrijven

Kipper chauffeur

Haarlem

Gezond familiebedrijf. Modern materiaal. Uitgegroeid tot één van de grootste speler op het gebied van wegebouw. Enkele feiten over Vrijbloed. Hebben wij jouw aandacht? Mooi. Lees dan snel verder! Wie weet ben jij de fulltime knijper chauffeur waar Vrijbloed in Haarlem naar op zoek is!  

Hoe ziet je werkdag eruit?
Vrijbloed kent binnen de functie van knijper chauffeur twee categorieën: enerzijds kun jij werken voor uitvoerders in de verhuur en anderzijds kan jij ingezet worden op wisselende ritten. In de basis vervoer jij producten, als zand, grind, asfalt, betongranulaat, puin, bestratingsmaterialen, stampbeton én stelspecie. Ook bestaat de mogelijkheid dat je in winterse periodes ingezet wordt voor gladheidsbestrijding. Veel van de opdrachtgevers zitten gevestigd in en rond Amsterdam. Als chauffeur ben jij het directe aanspreekpunt voor de opdrachtgevers waardoor jij als hét visitekaartje van Vrijbloed wordt gezien.

Hoe ziet het inwerktraject eruit?
Als knijperwagenchauffeur word jij, voordat jij zelfstandig op pad gaat, goed ingewerkt door de mentorchauffeur. De mentorchauffeurs bij Vrijbloed hebben veel ervaring opgedaan in de wegenbouw en gaan samen met jou in de Safety FMX, de eerste paar weken op pad. Jij krijgt persoonlijk een mentor chauffeur toegewezen die jou de kneepjes van het vak leert. Waarom dit inwerktraject? Vrijbloed haar klanten zitten over het alAgemeen in Amsterdam en omstreken. Vrijbloed staat voor veiligheid en vindt het ontzettend belangrijk dat jij als chauffeur veilig kan werken. Een uitgebreid inwerktraject met volledige aandacht voor jou is dan ook belangrijk. Na een inwerktraject van, afhankelijk van jouw ervaring, gemiddeld twee weken mag jij zelfstandig op pad.

Wat kan je verwachten?
Vrijbloed staat voor persoonlijkheid, veiligheid én flexibiliteit. Het contact is persoonlijk en laagdrempelig. Jij bent absoluut geen nummer bij Vrijbloed. Naast persoonlijkheid kun jij een veilige werkomgeving verwachten.    

Vrijbloed deelt de kernwaarde veiligheid met Volvo Trucks. ‘’In de ogen van Vrijbloed is er in de wegebouw geen ruimte voor iets anders dan het allerbeste. Aangezien jij als chauffeur ingezet wordt in grote steden, waar jij te maken krijgt met krappe straten vol overstekende voetgangers en fietsers.’’ Haar wagenpark is daarom uitgerust met 90 vrachtwagens waarvan het overgrote deel van het merk Volvo is. Naast goed onderhouden materiaal kan jij verwachten dat jij als medewerker volop de kans krijgt jezelf te ontwikkelen:

 • Interne opleiding mogelijkheid tot knijperwagen chauffeur;
 • Ondersteuning in de praktijk;
 • Code 95 trainingen;
 • Mogelijkheid om VCA te halen;
 • Extra cursussen wanneer vereist.


Er is bij Vrijbloed de mogelijkheid om overuren te maken, ’s nachts te werken of in het weekend, zodat je een hoger salaris verdient. Jij kunt goede arbeidsvoorwaarden verwachten en Vrijbloed heeft de intentie om, bij functioneren naar wederzijdse tevredenheid, jouw arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd om te zetten in een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

De ideale kandidaat:

 • Ben jij een échte doorpakker met ambitie?
 • Heb jij een zelfstandige werkhouding?
 • Heb jij interesse in de wegenbouw?
 • Heb jij een passie voor het besturen van (zware) vrachtwagens?
 • Ben jij in het bezit van rijbewijs C (en evt. rijbewijs CE)?
 • Wil jij graag extra vaardigheden opdoen met een autolaadkraan?


Kun jij alle bovenstaande vragen met ‘Ja!’ beantwoorden? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren en misschien word jij de knijper chauffeur bij Vrijbloed.

Voor welk bedrijf kom je te werken?
Vrijbloed Transport BV is opgericht in 1959. Het familiebedrijf is uitgegroeid tot een onderneming met meer dan 40 producten en diensten en een modern wagenpark. Met ruim 130 vrachtwagens, herkenbaar aan hun typerende groene kleur, is Vrijbloed Transport dagelijks actief in een groot deel van Nederland. Vrijbloed Transport houdt vast aan enkele belangrijke kernwaarden: veiligheid, kwaliteit en flexibiliteit. Er is sprake van een platte organisatiestructuur. Door de korte lijnen in het bedrijf kan snel worden geschakeld en ligt de focus op wat echt belangrijk is: het leveren van kwaliteit. Deze kwaliteit is niet alleen terug te vinden in het moderne materieel, maar ook bij vakbekwame medewerkers die hun afspraken nakomen en opdrachten gedetailleerd uitwerken.

Reageren?
Ben jij geïnteresseerd in de functie van knijperwagen chauffeur bij Vrijbloed transport? Dan kun je reageren via de sollicitatieknop. Heb je een vraag over de functie knijperwagen chauffeur of over de organisatie? Het mobiliteitscentrum beantwoordt graag je vragen op 088 - 2596106 of via de mail op mobiliteit@stlwerkt.nl.

Indien je reageert op de functie via onze website Mobiliteitscentrum dan wordt jouw cv én motivatie direct doorgestuurd naar de werkgever.

Reageer je via Indeed op de functie knijperwagen chauffeur? Dan bestaat de mogelijkheid dat de adviseurs van het mobiliteitscentrum contact met je opnemen. Wij vragen dan naar je motivatie én toelichting op je cv. Heb jij ons weten te overtuigen dat jij dé kandidaat bent? Dan sturen wij jouw motivatie, cv én persoonlijke indruk door naar de werkgever.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!

Benodigde rijbewijzen:
C

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren