inschrijven

Kipper chauffeur

Haarlem

Houd jij van afwisseling in je werk en ligt jouw interesse in de wegenbouw? Lees dan snel verder! Wie weet ben jij de Kipper chauffeur waar Vrijbloed in Haarlem naar op zoek is!

Hoe ziet je werkdag eruit?
Als kipper chauffeur bij Vrijbloed ben je werkzaam in de wegenbouw. Je vervoert producten als zand, grind, asfalt, betongranulaat, korrel, puin, bestratingsmaterialen, stampbeton en stelspecie. Andere (afwisselende) werkzaamheden als kipper chauffeur zijn:
· Meerijden in grootschalige (asfalt)projecten;
· Actief zijn in sloopwerkzaamheden;
· Gladheidsbestrijding uitvoeren;
· Actief zijn in het losse werk.
Als kipper chauffeur ben je tevens het directe aanspreekpunt voor de opdrachtgevers. De werkzaamheden zijn zeer afwisselend en spontaan. De invulling van deze functie is bij voorkeur fulltime.

Wat kan je verwachten?
· Je bent bij ons geen nummer. Het contact is persoonlijk en laagdrempelig;
· Afwisseling. De wisseling in de werkzaamheden zorgt ervoor dat het werk niet saai wordt;
· Doorgroeimogelijkheden naar knijperwagenchauffeur;
· Werken bij een grote speler in de wegenbouw;
· Werken met moderne vrachtwagens;
· Goede arbeidsvoorwaarden en vooruitzicht op vast dienstverband;
· Er is bij ons voldoende mogelijkheid om overuren te maken, ’s nachts te werken of in het weekend, zodat je een hoger salaris verdient.

Tevens biedt Vrijbloed je de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen als chauffeur:
· Ondersteuning in de praktijk;
· Code 95 trainingen;
· Mogelijkheid om VCA te halen;
· Extra cursussen wanneer vereist.
Het is ook mogelijk om door te groeien naar een ander type vrachtwagen of combinatie. Zo is het als kipper chauffeur bijvoorbeeld mogelijk om je te ontwikkelen tot knijperauto chauffeur.

De ideale kandidaat:
· Is een doorpakker met ambitie;
· Heeft een zelfstandige houding;
· Heeft interesse in de wegenbouw;
· Heeft een passie voor het besturen van vrachtwagens;
· Is in het bezit van rijbewijs C (en evt. rijbewijs CE).

Voor welk bedrijf kom je te werken?
Sinds 1959 is Vrijbloed Transport actief in de wegenbouw en ondertussen is het familiebedrijf uitgegroeid tot een grote speler in deze sector. Dit is onder meer te danken aan de ruim 140 chauffeurs die werkzaam zijn bij het transportbedrijf. Vrijbloed transport zet zich dagelijks in om het werk zo goed en veilig mogelijk uit te voeren. Naast veiligheid en kwaliteit vinden zij ook flexibiliteit belangrijk. Daarom krijgen hun mensen meer ruimte en verantwoordelijkheid en hanteren zij een platte organisatiestructuur. Zo kan Vrijbloed de relaties ook bij korte projecten of spoedgevallen haar producten en diensten aanbieden.

Reageren?
Ben jij geïnteresseerd in de functie van kipper chauffeur bij Vrijbloed transport? Dan kun je reageren via de sollicitatieknop. Heb je een vraag over de functie kipper chauffeur of over de organisatie? Het mobiliteitscentrum beantwoordt graag je vragen op 088 - 2596106 of via de mail op mobiliteit@stlwerkt.nl.

Indien je reageert op de functie via onze website Mobiliteitscentrum dan wordt jouw cv én motivatie direct doorgestuurd naar de werkgever.

Reageer je via Indeed op de functie kipper chauffeur? Dan bestaat de mogelijkheid dat de adviseurs van het mobiliteitscentrum contact met je opnemen. Wij vragen dan naar je motivatie én toelichting op je cv. Heb jij ons weten te overtuigen dat jij dé kandidaat bent? Dan sturen wij jouw motivatie, cv én persoonlijke indruk door naar de werkgever.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!

Benodigde rijbewijzen:
C

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren