inschrijven

Chauffeur CE

Moerdijk

Ben je flexibel inzetbaar? Wil je werken in de distributie? Vind jij het niet erg om vijf dagen van huis weg te zijn? Lees dan snel verder! Wie weet ben jij de fulltime chauffeur CE waar Farm Trans Fresh & Frozen B.V. in Moerdijk naar op zoek is!

Hoe ziet je werkdag eruit?
Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit het verzorgen van het transport van koel- en vriesproducten naar de Benelux. Je rijdt vanuit je standplaats hoofdzakelijk dagdistributie ritten binnen de Benelux en het Ruhr-gebied. Het laden en lossen doe je zelf, je krijgt hiervoor een pompwagen mee. Omdat het internationaal transport betreft dien je rekening te houden dat je de hele week van huis bent. Je werkt regelmatig in het weekend.

Wat kan je verwachten?
- Wij bieden een salaris en vergoeding conform CAO beroepsgoederenvervoer.
- Wij bieden een fulltime baan in een bedrijf met een sterk informele werksfeer.
- Twee praktijkdagen maken deel uit van de sollicitatieprocedure.
- Al onze auto’s zijn uitgerust met een boordcomputer.

De ideale kandidaat
- Ben je in het bezit van rijbewijs CE met code 95 en een digitale bestuurderskaart?;
- Heb je ervaring met een trekker/oplegger combinatie en ervaring met gecondioneerd transport (pré);?
- Heb je een flexibele en servicegerichte instelling?;
- Ben je communicatief en klantvriendelijk?;
- Werk je graag zelfstandig en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel?

Kun jij alle bovenstaande vragen met ‘Ja!’ beantwoorden? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren en misschien word jij de nieuwe chauffeur internationaal bij Farm Trans Fresh & Frozen B.V.

Voor welk bedrijf kom je te werken?
Farm Trans Group is een jonge, dynamische logistieke dienstverlener met een intermodaal totaalpakket binnen een onbegrensd werkgebied. Het grootste deel van hun activiteiten bestaat uit geconditioneerd transport of warehousing & overslag, over de weg, water of spoor. Met inmiddels circa 300 werknemers, 200 trekkende eenheden, 300 trailers en een vaste kern van 60 charters, behoort de Farm Trans Group tot de middelgrote transportondernemingen van Europa. . Farm Trans Fresh & Frozen is onderdeel van de Farm Trans Group. Deze divisie is gespecialiseerd in geconditioneerd transport. Met behulp van een uitgebreid Europees distributienetwerk leveren zij diverse voedingsmiddelen en verse producten op vrijwel elke locatie in Europa.

Reageren?
Ben jij geïnteresseerd in de fulltime functie van chauffeur CE bij Farm Trans Fresh & Frozen B.V.? Dan kun je reageren via de sollicitatieknop. Heb je een vraag over de functie Farm Trans Fresh & Frozen B.V.of over de organisatie? Het mobiliteitscentrum beantwoordt graag je meest uitdagende vragen op 088 - 2596106 of via de mail op mobiliteit@stlwerkt.nl.

Indien je reageert op de functie chauffeur CE via onze website Mobiliteitscentrum dan wordt jouw cv én motivatie direct doorgestuurd naar de werkgever.

Reageer je via Indeed op de functie chauffeur CE? Dan bestaat de mogelijkheid dat de adviseurs van het mobiliteitscentrum contact met je opnemen. Wij vragen dan naar je motivatie én toelichting op je cv. Heb jij ons weten te overtuigen dat jij dé kandidaat bent voor de chauffeur CE? Dan sturen wij jouw motivatie, cv én persoonlijke indruk door naar de werkgever.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!

Benodigde rijbewijzen:
CE

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren