inschrijven

Chauffeur Internationaal

Moerdijk

Houd jij van vrijheid en zelfstandigheid in je functie? Vind jij het niet erg om vijf dagen van huis weg te zijn? Lees dan snel verder! Wie weet ben jij de fulltime chauffeur internationaal waar FTT Food Transport in Moerdijk naar op zoek is!

Hoe ziet je werkdag eruit?
Als Internationaal Chauffeur bestaan je hoofdwerkzaamheden uit het vervoer van losgestorte agrarische producten met een onderlosser. Je rijdt hoofdzakelijk naar België, Frankrijk, Duitsland en Luxemburg. Omdat het internationaal transport betreft dien je rekening te houden dat je de hele week van huis bent. Je werkt regelmatig in het weekend.

Wat kan je verwachten?
Een fulltime baan in een bedrijf met een sterk informele werksfeer. Salariëring conform cao Beroepsgoederenvervoer. Alle wagens zijn uitgerust met een boordcomputer.

De ideale kandidaat
- Ben je in het bezit van rijbewijs CE met code 95 en een digitale bestuurderskaart?;
- Heb je ervaring met een trekker/oplegger combinatie en ervaring met een onderlosser (pré);?
- Heb je een flexibele en servicegerichte instelling?;
- Ben je communicatief en klantvriendelijk?;
- Werk je graag zelfstandig en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel?

Kun jij alle bovenstaande vragen met ‘Ja!’ beantwoorden? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren en misschien word jij de nieuwe chauffeur internationaal bij FTT Food Transport.

Voor welk bedrijf kom je te werken?
Farm Trans Group is een jonge, dynamische logistieke dienstverlener met een intermodaal totaalpakket binnen een onbegrensd werkgebied. Het grootste deel van hun activiteiten bestaat uit geconditioneerd transport of warehousing & overslag, over de weg, water of spoor. Met inmiddels circa 300 werknemers, 200 trekkende eenheden, 300 trailers en een vaste kern van 60 charters, behoort de Farm Trans Group tot de middelgrote transportondernemingen van Europa. FTT Food Transport is onderdeel van de Farm Trans Group.

Reageren?
Ben jij geïnteresseerd in de fulltime functie van chauffeur internationaal bij bedrijfsnaam? Dan kun je reageren via de sollicitatieknop. Heb je een vraag over de functie FTT Food Transport of over de organisatie? Het mobiliteitscentrum beantwoordt graag je meest uitdagende vragen op 088 - 2596106 of via de mail op mobiliteit@stlwerkt.nl.

Indien je reageert op de functie chauffeur internationaal via onze website Mobiliteitscentrum dan wordt jouw cv én motivatie direct doorgestuurd naar de werkgever.

Reageer je via Indeed op de functie chauffeur internationaal? Dan bestaat de mogelijkheid dat de adviseurs van het mobiliteitscentrum contact met je opnemen. Wij vragen dan naar je motivatie én toelichting op je cv. Heb jij ons weten te overtuigen dat jij dé kandidaat bent voor de chauffeur internationaal? Dan sturen wij jouw motivatie, cv én persoonlijke indruk door naar de werkgever.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!

Benodigde rijbewijzen:
CE

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren