inschrijven

Chauffeur binnenland

Gilze

Ben jij een échte autoliefhebber en zie jij het als een uitdaging om diverse auto’s af te leveren bij garages én leasemaatschappijen? Lees dan snel verder! Wie weet ben jij de fulltime binnenland chauffeur waar Van Eijck International Car Rescue B.V in Gilze naar op zoek is!

Hoe ziet je werkdag eruit?
Wat houdt het werk in? Je laadt in de ochtend je auto met rijdbare, niet rijdbare of zwaar beschadigd auto’s en vertrekt vanuit een van onze vestigingen. Aan de hand van een rittenlijst lever je diverse auto’s af bij garages, leasemaatschappijen of collega bergers. In de loop van de dag kan er van alles gebeuren en kun je verschillende opdrachten erbij krijgen, of er vallen opdrachten af.

Wat kan je verwachten?
Van Eijck is voor klanten een zeer flexibel bedrijf en staat er om bekend dat er voor alle vragen oplossingen zijn. Wij vragen dan ook van onze chauffeurs dat ze flexibel zijn en in het bezit zijn van oplossend vermogen. Omdat je met ‘heilige koeien’’ rijdt, is het ook van groot belang dat je hier zorgvuldig mee om gaat zodat deze schadevrij op de bestemming arriveren. Na een gedegen inwerkperiode door een van onze mentor chauffeurs die jou de kneepjes van het vak gaan leren, ga je alleen op pad. Heb je echter de ambitie om internationaal te gaan rijden in de toekomst, behoort dit ook tot de mogelijkheden. Je bent bereid om te overnachten waar nodig.


De ideale kandidaat

  • Beschik jij over minimaal MBO 2 werk- en denkniveau?
  • Heb jij je rijbewijs B + C + CE? En Code 95?
  • Heb jij minimaal 1 jaar ervaring als chauffeur (internationaal) wegtransport?
  • Herken jij jezelf in de volgende eigenschappen: zelfstandig, klantvriendelijkheid, nauwkeurig en oplossingsgericht?
  • Beheerst jij de Nederlandse én Engelse taal goed in woord en geschift?


Kun jij alle bovenstaande vragen met ‘Ja!’ beantwoorden? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren en misschien word jij de nieuwe binnenland chauffeur bij Van Eijck International Car Rescue B.V

Voor welk bedrijf kom je te werken?
Van Eijck is een internationaal opererende organisatie met 17 binnen en buitenlandse vestigingen in verschillende werkmaatschappijen. Ervaren medewerkers voeren dagelijks onder andere takel- en bergingswerkzaamheden en transportdiensten uit. Daarnaast verzorgt van Eijck pechhulpverlening, repatriëring en vervangend vervoer in alle voertuig categorieën. Van Eijck werkt voor alarmcentrales, verzekeringsmaatschappijen, leasemaatschappijen, dealers, bedrijven en particulieren. Klantgericht werken staat bij Van Eijck hoog in het vaandel.

Reageren?
Ben jij geïnteresseerd in de fulltime functie van binnenland chauffeur bij Van Eijck International Car Rescue B.V? Dan kun je reageren via de sollicitatieknop. Heb je een vraag over de functie binnenland chauffeur of over de organisatie? Het mobiliteitscentrum beantwoordt graag je meest uitdagende vragen op 088 - 2596106 of via de mail op mobiliteit@stlwerkt.nl.

Indien je reageert op de functie binnenland chauffeur via onze website Mobiliteitscentrum dan wordt jouw cv én motivatie direct doorgestuurd naar de werkgever.

Reageer je via Indeed op de functie binnenland chauffeur? Dan bestaat de mogelijkheid dat de adviseurs van het mobiliteitscentrum contact met je opnemen. Wij vragen dan naar je motivatie én toelichting op je cv. Heb jij ons weten te overtuigen dat jij dé kandidaat bent voor de binnenland chauffeur? Dan sturen wij jouw motivatie, cv én persoonlijke indruk door naar de werkgever.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!

Benodigde rijbewijzen:
C, CE

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren