inschrijven

Chauffeur CE

Ridderkerk

Ben jij een ervaren chauffeur en ben je op zoek naar een kleine en betrokken werkgever? Wil jij er daarnaast aan bijdragen dat iemand zijn verjaardagskaart, het nieuwste spel of zijn nieuwe outfit op tijd thuis ontvangt? Lees dan snel verder! Wie weet ben jij de fulltime Chauffeur CE waar LP Trans in Ridderkerk naar op zoek is!

Hoe ziet je werkdag eruit?

Als trailerchauffeur bij LP Trans rijdt je voor de vaste opdrachtgever Post NL. Je bent verantwoordelijk voor het laden, lossen en afleveren van rolcontainers met postpakketten. Je levert de rolcontainers af bij verschillende depots van Post NL door heel Nederland en een deel van België. Zo heb je gemiddeld vijf stops per rit. Wanneer je alles geladen en gelost hebt, rijdt je weer terug naar de standplaats. Je werkt doordeweeks en om de twee weken werk je een dag in het weekend. Werkdagen en werktijden zijn in overleg. Zowel dag als nachtdiensten behoren tot de mogelijkheden.

Wat kan je verwachten?

LP Trans biedt een mooie baan bij een dynamisch transportbedrijf. De salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Beroepsgoederenvervoer. Daarbij biedt LP Trans een goede begeleiding, een fijne werksfeer en een deur die altijd openstaat voor de werknemer.

De ideale kandidaat

  • Ben jij in het bezit van een CE rijbewijs, geldig Code 95 en een digitale bestuurderskaart?
  • Heb jij een no-nonsense instelling?
  • Ben jij gedreven, klantvriendelijk en flexibel inzetbaar?
  • Woon jij binnen een straal van 25 km van de standplaats in Ridderkerk?

 

Kun jij alle bovenstaande vragen met ‘Ja!’ beantwoorden? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren en misschien word jij de nieuwe Chauffeur CE bij LP Trans.


Voor welk bedrijf kom je te werken?

LP Trans is een groeiend bedrijf, gevestigd in Ridderkerk. Het bedrijf is in 2017 gestart en is met een no-nonsense mentaliteit nu uitgegroeid tot een succesvol bedrijf dat heel Nederland rond rijdt. Momenteel heeft LP Trans vijf trekker-opleggers en een uitbreiding met meerdere wagens ligt in het verschiet. Met als vaste klant Post NL, staan de vrachtwagens nooit stil.

Reageren?

Ben jij geïnteresseerd in de fulltime functie van Chauffeur CE bij LP Trans? Dan kun je reageren via de sollicitatieknop. Heb je een vraag over de functie Chauffeur CE of over de organisatie? Het mobiliteitscentrum beantwoordt graag je meest uitdagende vragen op 088 - 2596106 of via de mail op mobiliteit@stlwerkt.nl.  


Indien je reageert op de functie Chauffeur CE via onze website mobiliteitscentrum dan wordt jouw cv én motivatie direct doorgestuurd naar de werkgever. 

Reageer je via Indeed op de functie Chauffeur CE? Dan bestaat de mogelijkheid dat de adviseurs van het mobiliteitscentrum contact met je opnemen. Wij vragen dan naar je motivatie én toelichting op je cv. Heb jij ons weten te overtuigen dat jij dé kandidaat bent voor de Chauffeur CE? Dan sturen wij jouw motivatie, cv én persoonlijke indruk door naar de werkgever.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!

Benodigde rijbewijzen:
B

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren