inschrijven

Rangeerder C(E)

Eindhoven

Heb jij ervaring als rangeerder? Ben jij echt een avond/nachtmens en heb jij een zelfstandige werkhouding? Lees dan snel verder! Wie weet ben jij de Chauffeur C waar Van Spreuwel Transport BV in Eindhoven naar op zoek is!

Hoe ziet je werkdag eruit?
Je bent als rangeerchauffeur verantwoordelijk voor de avond/nacht. Je begint om 18.00 uur en meestal ben je rond 02.00 uur klaar. Je verplaatst het materieel op het eigen terrein bij Van Spreuwel Transport. Je zorgt ervoor dat het juiste materieel aan het juiste dock komt te staan. Na het laden van de wagens parkeer je deze weer op het parkeerterrein. Je bent verantwoordelijk voor het koppelen van de aanhangers en trailers voor de avond/nacht- en dag ritten.

Wat kan je verwachten?
Van Spreuwel Transport BV biedt jou salaris conform de cao Beroepsgoederenvervoer aan. Er heerst een informele werksfeer.

De ideale kandidaat:

  • Beschik jij over je rijbewijs C? (CE is een pré)
  • Heb jij ervaring met veel verschillende vrachtauto’s?
  • Ga jij zorgvuldig om met het materiaal?
  • Heb jij ervaring met het rijden van een combinatie?(pré)
  • Heb jij ervaring met het koppelen van de wagens?

Kun jij alle bovenstaande vragen met ’Ja!’ beantwoorden? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren en misschien word jij de nieuwe chauffeur C(E) die het team bij Van Spreuwel Transport BV komt versterken.

Voor welk bedrijf kom je te werken?
Van Spreuwel Transport BV is een bedrijf in de logistieke dienstverlening. Het bedrijf heeft 125 medewerkers en 85 moderne eenheden gevestigd op het industrieterrein Acht te Eindhoven. De kernactiviteiten zijn transport, snelvervoer, distributie en opslag met als hoofdgebied de Benelux en het Duitse grensgebied.

Reageren?
Ben jij geïnteresseerd in de functie van chauffeur C(E) bij Van Spreuwel Transport BV? Dan kun je reageren via de sollicitatieknop. Heb je een vraag over de functie chauffeur CE of over de organisatie? Het Mobiliteitscentrum beantwoordt graag je vragen op 088 - 25 96 106 of via de mail op mobiliteitscentrum@stlwerkt.nl. Indien je reageert op de functie chauffeur C(E) via onze website Mobiliteitscentrum dan wordt jouw cv én motivatie direct doorgestuurd naar de werkgever.

Reageer je via Indeed op de functie chauffeur C(E)? Dan bestaat de mogelijkheid dat de adviseurs van het Mobiliteitscentrum contact met je opnemen. Wij vragen dan naar je motivatie én toelichting op je cv. Heb jij ons weten te overtuigen dat jij dé kandidaat bent voor de functie chauffeur C(E). Dan sturen wij jouw motivatie, cv én persoonlijke indruk door naar de werkgever.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!

Benodigde rijbewijzen:
C, CE

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren