inschrijven

Chauffeur worden bij LP Trans?

Ridderkerk

Wil jij graag vrachtwagenchauffeur worden? En ben jij op zoek naar een bedrijf die jou die kans kan bieden? Lees dan snel verder! Wie weet ben jij de fulltime Chauffeur CE waar LP Trans in Ridderkerk naar op zoek is!

Hoe ziet je werkdag eruit?

Als trailerchauffeur bij LP Trans rijdt je voor de vaste opdrachtgever Post NL. Je bent verantwoordelijk voor het laden, lossen en afleveren van rolcontainers met postpakketten. Je levert de rolcontainers af bij verschillende depots van Post NL door heel Nederland en een deel van België. Zo heb je gemiddeld vijf stops per rit. Wanneer je alles geladen en gelost hebt, rijdt je weer terug naar de standplaats. Je werkt doordeweeks en om de twee weken werk je een dag in het weekend. Werkdagen en werktijden zijn in overleg. Zowel dag als nachtdiensten behoren tot de mogelijkheden.

Wat kan je verwachten?

Heb je nog geen CE rijbewijs, maar heb je wel deze ambitie? Je kunt door LP Trans worden opgeleid tot CE chauffeur.  In dit geval neem je deel aan het project ‘Ik word vrachtwagenchauffeur’.  Met dit project krijgen kandidaten de kans om met subsidie CE-rijbewijs te behalen inclusief een baangarantie van minimaal 12 maanden voor 32 uur in de week bij een transportbedrijf.

De werkgever betaalt 35% van het lesgeld en de werkgever ontvangt 50% subsidie over het lesgeld. Zelf betaal je slechts 15% van de leskosten en de bijkomende kosten, zoals bijvoorbeeld de medische keuring en examens. Voor meer informatie: www.ikwordvrachtwagenchauffeur.nl.

Naast opleidingsmogelijkheden biedt LP Trans een mooie baan bij een dynamisch transportbedrijf. De salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Beroepsgoederenvervoer. Daarbij biedt LP Trans een goede begeleiding, een fijne werksfeer en een deur die altijd openstaat voor de werknemer.

De ideale kandidaat

  • Ben jij in het bezit van rijbewijs B en ben jij bereid om het CE-rijbewijs en Code 95 te behalen?
  • Heb jij een no-nonsense instelling?
  • Ben jij gedreven, klantvriendelijk en flexibel inzetbaar?
  • Heb jij altijd al chauffeur willen worden en kun jij dit goed motiveren?
  • Woon jij binnen een straal van 25 km van de standplaats in Ridderkerk?

 

Kun jij alle bovenstaande vragen met ‘Ja!’ beantwoorden? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren en misschien word jij de nieuwe Chauffeur CE bij LP Trans.


Voor welk bedrijf kom je te werken?

LP Trans is een groeiend bedrijf, gevestigd in Ridderkerk. Het bedrijf is in 2017 gestart en is met een no-nonsense mentaliteit nu uitgegroeid tot een succesvol bedrijf dat heel Nederland rond rijdt. Momenteel heeft LP Trans vijf trekker-opleggers en een uitbreiding met meerdere wagens ligt in het verschiet. Met als vaste klant Post NL, staan de vrachtwagens nooit stil.

Reageren?

Ben jij geïnteresseerd in de fulltime functie van Chauffeur CE bij LP Trans? Dan kun je reageren via de sollicitatieknop. Heb je een vraag over de functie Chauffeur CE of over de organisatie? Het mobiliteitscentrum beantwoordt graag je meest uitdagende vragen op 088 - 2596106 of via de mail op mobiliteit@stlwerkt.nl.  


Indien je reageert op de functie Chauffeur CE via onze website mobiliteitscentrum dan wordt jouw cv én motivatie direct doorgestuurd naar de werkgever. 

Reageer je via Indeed op de functie Chauffeur CE? Dan bestaat de mogelijkheid dat de adviseurs van het mobiliteitscentrum contact met je opnemen. Wij vragen dan naar je motivatie én toelichting op je cv. Heb jij ons weten te overtuigen dat jij dé kandidaat bent voor de Chauffeur CE? Dan sturen wij jouw motivatie, cv én persoonlijke indruk door naar de werkgever.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!

Benodigde rijbewijzen:
B

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren