inschrijven

Chauffeur CE

Schiedam

Weet jij de weg te vinden in de haven van Rotterdam? Ben jij op zoek naar een afwisselende chauffeursfunctie bij een bedrijf met een familiare sfeer? Lees dan snel verder! Wie weet ben jij de fulltime Chauffeur CE waar Van Tiel Transport in Schiedam naar op zoek is!

Hoe ziet je werkdag eruit?

In deze functie zal je het haven gerelateerd transport verzorgen. Vanuit de haven van Rotterdam verzorg je het transport van containers naar adressen in de Benelux. Je zal rijden met diverse soorten containers, waaronder ook tankcontainers. Het ADR Basis + Tank certificaat is geen vereiste, maar wel een grote pré. Overnachtingen kunnen incidenteel voorkomen, je dient er dus voor open te staan om af en toe enkele dagen van huis te zijn. Verder betreft het een fulltime dienstverband en er zal gewerkt worden in de dagdienst. 

Wat kan je verwachten?

Je komt te werken binnen een bedrijf met een hechte en informele bedrijfscultuur met korte communicatielijnen. Daarbij kun je rekenen op een goed onderhouden wagenpark en is er de mogelijkheid tot een eigen wagen. Je kunt rekenen op een salariëring conform cao beroepsgoederenvervoer. Ook biedt Van Tiel Transport opleidingen en trainingen o.a. voor Code 95.

De ideale kandidaat

  • Beschik jij over een CE-rijbewijs, code 95 en een digitale bestuurderspas?
  • Heb jij een geldig ADR Basis + Tank certificaat? (Dit is pré)
  • Heb jij relevante werkervaring met containertransport?
  • Heb jij kennis van het Rotterdamse havengebied?
  • Ben jij een teamplayer en heb je een flexibele werkhouding?
  • Ben jij proactief en stressbestendig?
  • Woon jij in de buurt van de standplaats Schiedam?

Kun jij alle bovenstaande vragen met ‘Ja!’ beantwoorden? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren en misschien word jij de nieuwe Chauffeur CE bij Van Tiel.


Voor welk bedrijf kom je te werken?

Van Tiel Transport B.V. is gespecialiseerd in tank-, container-, bulk-, koeltransport en distributie. Het bedrijf heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een volwaardig partner als het gaat om vraagstukken op het gebied van transport. De onderneming is gevestigd in Schiedam en beschikt over eigen op- en overslagfaciliteiten. Van Tiel Transport onderscheidt zich in de markt door een grote mate aan flexibiliteit, direct contact met de klant en een state of the art automatiseringssysteem. Van Tiel is bovendien een familiebedrijf, waarbij sterk wordt gehecht aan hoge normen en waarden en bewust keuzes worden gemaakt voor Nederlandse chauffeurs en hoogwaardig materieel.

Reageren?

Ben jij geïnteresseerd in de fulltime functie van Chauffeur CE bij Van Tiel? Dan kun je reageren via de sollicitatieknop. Heb je een vraag over de functie Chauffeur CE of over de organisatie? Het mobiliteitscentrum beantwoordt graag je meest uitdagende vragen op 088 - 2596106 of via de mail op mobiliteit@stlwerkt.nl.  


Indien je reageert op de functie Chauffeur CE via onze website mobiliteitscentrum dan wordt jouw cv én motivatie direct doorgestuurd naar de werkgever. 

Reageer je via Indeed op de functie Chauffeur CE? Dan bestaat de mogelijkheid dat de adviseurs van het mobiliteitscentrum contact met je opnemen. Wij vragen dan naar je motivatie én toelichting op je cv. Heb jij ons weten te overtuigen dat jij dé kandidaat bent voor de Chauffeur CE? Dan sturen wij jouw motivatie, cv én persoonlijke indruk door naar de werkgever.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!

Benodigde rijbewijzen:
B, CE
Benodigde certificaten:
ADR Basis + Tank

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren