inschrijven

Zeecontainerchauffeur (regio Rotterdam)

Nieuwenhoorn

Ben jij een ervaren chauffeur CE met een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Ben je bekend met zeecontainertransport of lijkt het je een uitdaging hierin ervaring op te doen? Lees dan snel verder! Wie weet ben jij de fulltime zeecontainerchauffeur waar J.C.S. van Orselen Transport in Nieuwenhoorn naar op zoek is!

Hoe ziet je werkdag eruit?
Van Orselen Transport is op zoek naar een chauffeur CE voor het lokale verkeer in de Rotterdamse haven en eventueel binnen de Benelux. In deze functie werk je in een twee ploegendienst, waarbij het je als chauffeurs vrij staat in het team hierover onderlinge afspraken te maken. Er zijn in overleg genoeg mogelijkheden, zolang de wagens maar optimaal kunnen worden ingezet. In het weekend werken gebeurt alleen in overleg.

Wat kan je verwachten?
Van Orselen Transport biedt een mooie, internationale chauffeursfunctie waarbij je kunt werken met modern materiaal bij een professioneel transportbedrijf! Uiteraard bieden zij je ook passende arbeidsvoorwaarden en salariëring conform de cao Beroepsgoederenvervoer.

De ideale kandidaat

  • Ben jij in het bezit van een CE rijbewijs, digitale bestuurderspas en een geldig Code 95?
  • Beschik jij over een geldig ADR Basis certificaat? (pré)
  • Heb jij enige jaren ervaring als chauffeur, bij voorkeur binnen het containertransport?
  • Heb jij een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift?
  • Ben jij communicatief vaardig en klantvriendelijk?
  • Ben jij woonachtig in de omgeving van Rotterdam?

Kan jij alle bovenstaande vragen met ‘Ja!’ beantwoorden? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren en wellicht word jij de nieuwe chauffeur CE bij van Orselen Transport.

Voor welk bedrijf kom je te werken?
J.C.S. van Orselen Transport B.V. – standplaats Nieuwenhoorn – is in 1946 opgericht en begonnen als kleinschalig transportbedrijf binnen het veevervoer. Inmiddels is het bedrijf uit gegroeid tot een internationaal transportbedrijf met verschillende activiteiten. Zo is het bedrijf actief in het transport van zeecontainers door geheel Europa en daar buiten, maar beschikt van Orselen Transport ook over een tankafdeling die bulkladingen verzorgt. Van Orselen Transport is een modern transportbedrijf met een up to date wagenpark en professionele, ervaren medewerkers!

Reageren?
Ben jij geïnteresseerd in de fulltime functie van chauffeur CE bij van Orselen Transport? Dan kun je reageren via de sollicitatieknop. Heb je een vraag over de functie van chauffeur CE of over de organisatie? Het mobiliteitscentrum beantwoordt graag je meest uitdagende vragen op 088 - 2596106 of via de mail op mobiliteit@stlwerkt.nl.  

Indien je reageert op de functie chauffeur CE via onze website mobiliteitscentrum dan wordt jouw cv én motivatie direct doorgestuurd naar de werkgever.

Reageer je via Indeed op de functie chauffeur CE? Dan bestaat de mogelijkheid dat de adviseurs van het mobiliteitscentrum contact met je opnemen. Wij vragen dan naar je motivatie én toelichting op je cv. Heb jij ons weten te overtuigen dat jij dé kandidaat bent voor de functie van chauffeur CE? Dan sturen wij jouw motivatie, cv én persoonlijke indruk door naar de werkgever.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!

Benodigde rijbewijzen:
CE

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren