inschrijven

Nachtchauffeur Bulkvervoer

Dinteloord

Darvi Transport BV is onderdeel van de Meeus Group. Het bedrijf bestaat sinds 1887 en is zowel als groupagevervoerder als dedicated vervoerder actief. Hiervoor beschikt het bedrijf over een vloot van bussen, bakwagens, trekkers, afzetbakken en opleggers. Met 115 personeelsleden en meer dan 80 voertuigen biedt Darvi Transport dagelijks transport in de Benelux. Bij Darvi Transport staan tevredenheid, ontwikkeling en ondernemerschap hoog op de agenda.

Voor dit veelzijdige transportbedrijf zijn wij, voor de standplaats Dinteloord, op zoek naar een Nachtchauffeur Bulkvervoer!

Over de functie:
Als chauffeur ben je verantwoordelijk voor het bulkvervoer van suiker. Je rijdt voor vaste klanten in de regio Brabant en België. Per nacht werk je gemiddeld 10 tot 12 uur. Naast het rijden help je met het voorladen van trailers voor jou en je collega’s. In een team van 14 man houd je de bulkwagens van Darvi op de weg. Het is dus belangrijk dat je collegiaal ingesteld bent. Daarnaast heb je geen hoogtevrees, want je staat regelmatig bovenop de bulkwagen. Al deze werkzaamheden voer je uit in verschillende diensten. De ene keer werk je van maandagavond 18.00 uur t/m zaterdagmorgen 06.00 uur en de andere week van dinsdagavond 18.00 uur t/m zondagmorgen 06.00 uur.

De ideale kandidaat:
- Beschikt over rijbewijs CE, code 95 en een digitale bestuurderspas;
- Heeft ervaring met bulkvervoer;
- Werkt graag in een klein team;
- Is verzorgd en klantvriendelijk;
- Woont in een straal van 25 km van Dinteloord.

Darvi Transport BV biedt:
Een afwisselende functie binnen een betrouwbaar transportbedrijf. De arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn conform de cao Beroepsgoederenvervoer.

Ben je gemotiveerd en op zoek naar een baan als nachtchauffeur bulkvervoer? Ben jij die vakbekwame chauffeur waar wij naar op zoek zijn? Dan is dit misschien jouw baan! Wil je meer weten of solliciteren, neem dan contact met ons op via 088-2596106. Direct solliciteren kan natuurlijk ook, klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze pagina.

Solliciteren
Indien je solliciteert op deze vacature via het Mobiliteitscentrum word je motivatie en cv meteen verstuurd naar de werkgever.

Solliciteer je via Indeed op deze vacature? Dan kan er telefonisch contact worden opgenomen, voordat je gegevens worden verstuurd naar de werkgever.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!

Benodigde rijbewijzen:
CE

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren