inschrijven

Chauffeur C

Den Bosch

Wil jij werken als chauffeur met toch een goede werk/privé-balans en met het modernste materieel die jou het werk lichter en makkelijker maken? Kom werken bij DHL in Den Bosch!

DIT GA JIJ DOEN:
Een vaste wijk, klanten die je kennen en de koffie klaar hebben staan, én een vast rooster. Wil je naast dat alles ook graag je CE rijbewijs behalen? Dit behoort zeker tot de mogelijkheden.

VERDER ZORGEN WE NATUURLIJK GOED VOOR JE:
Zo vinden we het belangrijk dat je met een goed gevoel op pad gaat. Voordat je aan je eerste rit begint, drinken we een kop koffie en heb je tijd om je collega's nog even te spreken. Kom je ’s avonds rond 18:00 weer terug? Dan horen we graag welke bijzonderheden er waren. We roosteren altijd 2 weken vooruit, dus weet je op tijd waar je aan toe bent.

Ook is het voor jou én onze klant fijn dat je hen leert kennen. Je komt tenslotte heel regelmatig of zelfs dagelijks bij ze over de vloer. We zorgen er dan ook voor, dat je zo vaak mogelijk in dezelfde wijk rijdt.

JIJ BRENGT MEE:
• Rijbewijs C, Code 95 & digitale bestuurderskaart;
• Goed gedrag, wat je kan aantonen door een VOG aan te leveren;
• Een klantgerichte houding; je bent service gericht en flexibel.

ALS CHAUFFEUR BIJ DHL KUN JE REKENEN OP:
• Een goed startsalaris: €1.950,- tot €2.209,- bruto per maand.
• CAO à la carte, waarbij jij kunt kiezen tussen extra maandloon of extra vrije dagen.
• Reiskostenvergoeding.
• Jaarlijks Code-95 bijscholing en doorgroeimogelijkheden.
• De mogelijkheid om je CE, maar ook je LZV in de toekomst behalen.
• Een compleet DHL-kledingpakket, zodat je er altijd top uitziet.

WAAROM DHL?
Naast de opleidingsmogelijkheden die DHL jou biedt, weet jij waar je aan toe bent. Roosters zijn vooraf bekend; de ene week rij je in je vaste wijk en de andere week maak je langere nachtritten waar je toeslagen voor ontvangt.

DHL blijft groeien; wist je dat DHL volgend jaar ook een locatie opent in Zaltbommel? Kandidaten uit regio den Bosch én Zaltbommel zijn dus van harte welkom om te solliciteren!

ENTHOUSIAST?
Ga jij voor een uitdaging waarin de verantwoordelijkheden uiteenlopend zijn en waar ècht geen dag hetzelfde is? Solliciteer dan meteen door op onderstaande solliciteer button te klikken. Je sollicitatie wordt direct naar DHL verstuurd.

Benodigde rijbewijzen:
C

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren