inschrijven

Logistiek medewerker

Almkerk

Ben jij op zoek naar een zelfstandige en uitdagende baan? Wil je graag werken met planten en deel jij je werkweek graag flexibel in? Lees dan snel verder! Wie weet ben jij de parttime logistiek medewerker waar Buchner Transport BV in Almkerk naar op zoek is!

Hoe ziet je werkdag eruit?
Als parttime logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor de handling van planten. Hierbij kun je denken aan de volgende werkzaamheden:

  • Verdelen van planten op karren
  • Stickeren en etiketteren van planten
  • Laden en lossen van vrachtwagens
  • Sealen van karren- Verdelen van planten op karren - Stickeren en etiketteren van planten - Laden en lossen van vrachtwagens - Sealen van karren

Wat kan je verwachten?
Je komt te werken in een leuk team waarbij een prettige werksfeer heerst. Je werkdagen kun je flexibel indelen. Buchner Transport BV volgt de cao Beroepsgoederenvervoer.

De ideale kandidaat

  • Is flexibel inzetbaar (er wordt gewerkt in een dag- en nachtploeg naar keuze);
  • Heeft een aanpakkersmentaliteit;
  • Heeft veel doorzettingsvermogen;
  • Heeft geen 9 tot 5 mentaliteit;
  • Woont in de directe omgeving van Almkerk (max. 25 km).

Kun jij alle bovenstaande punten met ‘Ja!’ beantwoorden? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren en misschien word jij de nieuwe logistiek medewerker bij Buchner Transport.

Voor welk bedrijf kom je te werken?
Buchner Transport BV is een professionele logistieke dienstverlener op het gebied van opslag, goederenhandling en de internationale distributie van bloemen en planten onder geleide temperatuur naar Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

Reageren?
Ben jij geïnteresseerd in de parttime functie van logistiek medewerker bij Buchner Transport BV? Dan kun je reageren via de sollicitatieknop. Heb je een vraag over de functie logistiek medewerker of over de organisatie? Het mobiliteitscentrum beantwoordt graag je meest uitdagende vragen op
088 - 25 96 106 of via de mail op mobiliteit@stlwerkt.nl.  

Indien je reageert op de functie logistiek medewerker via onze website www.mobiliteitscentrum.stlwerkt.nl dan wordt jouw cv én motivatie direct doorgestuurd naar de werkgever.

Reageer je via Indeed op de functie logistiek medeweker? Dan bestaat de mogelijkheid dat de adviseurs van het mobiliteitscentrum contact met je opnemen. Wij vragen dan naar je motivatie én toelichting op je cv. Heb jij ons weten te overtuigen dat jij dé kandidaat bent als logistiek medewerker? Dan sturen wij jouw motivatie, cv én persoonlijke indruk door naar de werkgever.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren