inschrijven

Trailerchauffeur

Apeldoorn

DKS Logistic Service, gevestigd te Apeldoorn, is een allround logistiek dienstverlener. Het dienstenaanbod is breed en omvat o.a. koerierswerk en regulier transport. Klantgerichtheid, service, inventiviteit en innovatie staan daarbij voorop. Dàt is DKS Logistic Service ten voeten uit! DKS Logistic Service te Apeldoorn heeft zich sinds 1994 ontwikkeld van ambitieus koeriersbedrijf naar een allround logistieke partner. DKS weet, letterlijk en figuurlijk, de weg in de transportwereld.

Voor DKS Logistic Service zijn wij per direct op zoek naar een gemotiveerde trailerchauffeur!

Over de functie:
Als chauffeur rijdt je met een trekker-oplegger met diverse stukgoederen voor diverse klanten binnen Nederland. Je hebt daarbij ongeveer 15 laad-en losadressen per rit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het laden- en lossen van de goederen maar uiteraard krijg je hiervoor hulpmiddelen mee. In deze functie rijd je zowel overdag als in de nacht. Dit gebeurd via een ploegendienst van twee weken. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. Je bent in deze functie het visitekaartje van het bedrijf en daarmee medeverantwoordelijk voor een optimale uitvoering van het transport én de tevredenheid van de klanten.

Wil je graag werken op oproepbasis? Dit is ook mogelijk!

De ideale kandidaat:
- Is in het bezit van rijbewijs CE, digitale bestuurderspas en Code 95;
- Is klantvriendelijk en in staat zelfstandig contact te onderhouden met de klant;
- Heeft geen moeite met het werken in een ploegendienst;
- Is representatief en servicegericht;
- Is gemotiveerd, betrouwbaar en collegiaal.
- Woont binnen een straal van 25 kilometer van standplaats Apeldoorn.

DKS Logistic Service biedt:
Een dynamische baan bij een innovatief transportbedrijf met een goede werksfeer en leuke collega’s. De salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Beroepsgoederenvervoer.

Ben jij die flexibel inzetbare, gemotiveerde en betrouwbare chauffeur waar wij naar op zoek zijn? Ben jij servicegericht en kan je niet wachten om weer de wagen op te stappen? En woon je binnen 25 km van de standplaats Apeldoorn? Dan is dit misschien wel jouw baan! Wil je meer weten of solliciteren? Neem dan contact met ons op via: 088-2596106. Direct solliciteren kan natuurlijk ook! Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze pagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Benodigde rijbewijzen:
B, C, CE
Benodigde certificaten:
ADR Basis

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren