inschrijven

Trailerchauffeur

Ittervoort

De Vos Groep is al meer dan 60 jaar actief op het gebied van transport en distributie. Het bedrijf begon in Apeldoorn met één vrachtwagen en inmiddels is de organisatie uitgegroeid tot een middelgroot transportbedrijf. Door hun expertise in de markt vervult De Vos Groep een belangrijke schakel in de toeleveringsketen van veel gerenommeerde opdrachtgevers. Met een financieel gezonde balans heeft De Vos Groep de afgelopen jaren een gestage groei doorgemaakt. Hierdoor hebben zij hun marktpositie kunnen verstevigen en hun dienstenaanbod verder uit kunnen breiden. De Vos Groep groeit! Wil jij deel uitmaken van hun team? Dan is dit je kans!

Voor de standplaats Ittervoort zijn we op zoek naar een flexibel inzetbare en bovenal gemotiveerde Chauffeur!

Over de functie:
Als Chauffeur verzorg je groupage van stukgoederen binnen Nederland, België en Duitsland. Dit betekent dat je veelal overdag rijdt, maar dat je ook rekening moet houden met overnachtingen en het rijden in het weekend. Het betreft voornamelijk het transport met pallets, het werk is daardoor fysiek pittig. Vanzelfsprekend krijg je hulpmiddelen tot je beschikking voor het laden en lossen.

De ideale kandidaat:
- Is in het bezit van rijbewijs CE en een digitale bestuurderspas;
- Is in het bezit van code 95 - of is actief hiermee bezig;
- Heeft (enige) ervaring met het transport van groupage;
- Is flexibel inzetbaar (i.v.m. overnachtingen en werken in het weekend);
- Is gemotiveerd en enthousiast;
- Is in het bezit van een ADR Basis certificaat (dit is een pre, geen eis!);
- Woont in de directe omgeving van de standplaats Ittervoort.

Vos Ittervoort B.V. biedt:
De Vos Groep biedt: Een uitdagende baan in een dynamische omgeving. Een goed arbeidsvoorwaardenpakket passend bij de functie. Wil jij het team bij De Vos Groep versterken? Ben je flexibel inzetbaar en gemotiveerd? En woon je in de directe omgeving van Ittervoort? Dan is dit wel jou baan!

Als je vragen hebt over deze vacature, neem dan contact met ons op via 088-25 96 106. Wil je direct solliciteren bij het Vos Ittervoort b.v.? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan de pagina. Je gegevens worden direct doorgestuurd naar de werkgever.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Benodigde rijbewijzen:
CE

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren