inschrijven

LZV Chauffeur binnenland

Bleiswijk

Ben je op zoek naar een nieuwe baan als LZV chauffeur en ben je op korte termijn beschikbaar? Heb je ervaring met het transport van AGF en Sierteelt ben je fulltime inzetbaar? Lees dan snel verder! Wie weet ben jij de fulltime LZV Chauffeur binnenland waar Internationaal Transportbedrijf Dijco B.V.  in Bleiswijk naar op zoek is!

Hoe ziet je werkdag eruit?
De LZV Chauffeur binnenland bij Internationaal Transportbedrijf Dijco B.V.  verzorgt hoofdzakelijk AGF en fust transporten van en naar teeltbedrijven en distributiecentra in Nederland en België. Verder zorg je voor het laden, vervoeren en lossen van de lading en verzorg je klein onderhoud van het voertuig. Voor nauw contact met de planning van Dijco gebruik je de telefoon en de boordcomputer.

Wat kan je verwachten?
Een modern bedrijf met een modern wagenpark met 130 trailers met een collegiale en informele werksfeer. Dijco biedt een afwisselende chauffeursfunctie en een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO beroepsgoederenvervoer.

De ideale kandidaat:
- Ben je in het bezit van een rijbewijs BCE en Code 95?;
- Ben je in het bezit van het LZV certificaat (of bereid deze te behalen en heeft tenminste 5-jaar rij-ervaring met een trekker-oplegger of combinatie)?;
- Ben je in het bezit van een geldig heftruckcertificaat (gewenst, niet vereist);
- Heb je MBO denk- en werkniveau?;
- Ben je in het bezit van het diploma vakbekwaamheid bederfelijke goederen?;
- Ben je zelfstandig, resultaatgericht en stressbestendig?;
- Ben je flexibel en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit?;
- Ben je bereidt om in wisseldienst op zaterdag of ‘s nachts te rijden?;
- Ben je woonachtig in de buurt van Bleiswijk of Barendrecht?

Kun jij alle bovenstaande vragen met ‘Ja!’ beantwoorden? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren en misschien word jij de nieuwe LZV Chauffeur binnenland bij Internationaal Transportbedrijf Dijco B.V.

Voor welk bedrijf kom je te werken?
Dijco is een modern internationaal transportbedrijf gevestigd in Bleiswijk. Met behulp van het eigen wagenpark van circa 45 trekkers en 130 opleggers vervoeren zij groenten en fruit van teeltbedrijven naar distributiecentra van afnemers van The Greenery in diverse Europese landen. Bij Dijco werken ca. 60 chauffeurs en ongeveer 35 ondersteunende medewerkers. Daarnaast biedt Dijco in het seizoen werk aan meer dan 200 charterchauffeurs.

Reageren?
Ben jij geïnteresseerd in de fulltime functie van LZV Chauffeur binnenland bij Internationaal Transportbedrijf Dijco B.V. ? Dan kun je reageren via de sollicitatieknop. Heb je een vraag over de functie LZV Chauffeur binnenland of over de organisatie? Het mobiliteitscentrum beantwoordt graag je meest uitdagende vragen op 088 - 2596106 of via de mail op mobiliteit@stlwerkt.nl.

Indien je reageert op de functie LZV Chauffeur binnenland via onze website Mobiliteitscentrum dan wordt jouw cv én motivatie direct doorgestuurd naar de werkgever.

Reageer je via Indeed op de functie LZV Chauffeur binnenland? Dan bestaat de mogelijkheid dat de adviseurs van het mobiliteitscentrum contact met je opnemen. Wij vragen dan naar je motivatie én toelichting op je cv. Heb jij ons weten te overtuigen dat jij dé kandidaat bent voor de LZV Chauffeur binnenland? Dan sturen wij jouw motivatie, cv én persoonlijke indruk door naar de werkgever.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!

Benodigde rijbewijzen:
B, C, CE

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren