inschrijven

Trailerchauffeur

Oud Gastel

MSS Transport –gevestigd te Oud Gastel – is een jong en dynamisch bedrijf, dat gespecialiseerd is in nationale- en internationale logistieke dienstverlening. Dit alles in de ruimste zin van het woord. De specialiteiten zijn trucking, event transport, palletdistributie, bulksilovervoer en post- en media transport. Persoonlijke benadering en service staan hoog in het vaandel bij MSS Transport. Dagelijks werkt een vast team van medewerkers samen om de klant zo goed en optimaal mogelijk te bedienen!

 

Voor deze dynamische organisatie zijn we - voor de standplaats Oud Gastel - op zoek naar een gemotiveerde, enthousiaste en representatieve Trailerchauffeur!


Over de functie:
Als Trailerchauffeur bij MSS Transport verzorg je hoofdzakelijk het transport van stukgoed binnen de Benelux. Je vertrekt met een volle trailer en het lossen van de goederen wordt op locatie verzorgd. Je werkt in deze functie in de dagdienst van maandag tot en met vrijdag. De werktijden variëren per dag, afhankelijk van de planning. Overnachtingen komen in principe niet voor, tenzij noodzakelijk in verband met de rijtijdenwet. Je bent in deze functie bij uitstek het visitekaartje van het bedrijf, je bent dus klantvriendelijk, hecht waarde aan goede serviceverlening en je bent een ervaren chauffeur!


De ideale kandidaat:

- Is het in bezit van rijbewijs CE, Code 95 en digitale bestuurderspas;

- Heeft minimaal een jaar ervaring met het rijden met een trailer;

- Heeft ervaring met distributiewerk;

- Is flexibel inzetbaar ten aanzien van wisselende werktijden en werkdagen;

- Is gemotiveerd, energiek en stressbestendig;

- Is klantvriendelijk en hecht veel waarde aan goede service;

- Is een harde werker en een echte aanpakker;

- Woont binnen een straal van ongeveer 30 kilometer van de standplaats in Oud Gastel.


MSS Transport biedt:
Een zelfstandige baan bij groeiend transportbedrijf met een hecht team van collega’s. Je ontvangt in eerste instantie een tijdelijke overeenkomst bij MSS Transport, maar bij wederzijds bevallen bestaat de mogelijkheid tot een vast contract. De salariëring is conform de cao Beroepsgoederenvervoer.

 

Wil je graag aan de slag als Trailerchauffeur bij MSS Transport? Heb je ervaring met distributiewerk en ben je klantvriendelijk? Ben je flexibel inzetbaar qua werktijden en werkdagen? En woon je in de omgeving van Oud Gastel? Dan is dit misschien wel jouw baan! Wil je meer weten of solliciteren, neem dan contact met ons op via: 088-2596106. Direct solliciteren kan natuurlijk ook. Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan de pagina.

 

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!

Benodigde rijbewijzen:
CE

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren