inschrijven

Chauffeur CE

Meppel

Janssen Distribution Services BV is uitgegroeid tot een service center voor een wereldwijde klantenkring. Naast logistieke activiteiten worden er ook diensten geleverd op het gebied van assemblage en customer service. Het team van 350 medewerkers reageert snel op markt- en klantbehoeften. Er worden continue nieuwe diensten ontwikkeld waarbij gebruik wordt gemaakt van de moderne technologie.

Voor deze professionele organisatie zijn we op zoek naar gemotiveerde Distributiechauffeurs!

Over de functie: In deze functie rijdt je zelfstandig met een trekker-oplegger combinatie palletzendingen (distributie) rijden door de Benelux en Ruhrgebied (Duitsland). In de regel zijn dit dagritten, maar een enkele overnachting hoort erbij. Buiten het behalen van het rijbewijs wordt je "klaargestoomd" voor het vak. Tegenwoordig is niet het rijden alleen een uitdaging, maar ook communiceren, probleemoplossend bezig zijn, constant bezig zijn met kwaliteit horen bij de kwalificatie van chauffeur.

De ideale kandidaat:
- Beschikt over rijbewijs CE digitale bestuurderspas;
- Beschikt over een geldige Code 95;
- Is in het bezit van een ADR Certificaat (pre);
- Heeft ervaring met distributie;
- Heeft een servicegerichte instelling en een probleemoplossend vermogen;
- Heeft ervaring met trekker/ oplegger
- Heeft een probleemoplossend vermogen en heeft goede communicatieve vaardigheden;
- Is bereid tot het regelmatig volgen van cursussen;
- Heeft geen probleem met sporadische overnachtingen;
- Woont binnen een straal van 25 kilometer van Meppel

Reageren?
Ben jij geïnteresseerd in de fulltime functie van Chauffeur CE bij Janssen Distribution Services BV? Dan kun je reageren via de sollicitatieknop. Heb je een vraag over de functie Chauffeur CE of over de organisatie? Het Mobiliteitscentrum beantwoordt graag je vragen op 088–2596106 of via de mail op mobiliteit@stlwerkt.nl.

Indien je reageert op de functie van Chauffeur CE dan bestaat de mogelijkheid dat de adviseurs van het Mobiliteitscentrum contact met je opnemen. Wij vragen dan naar je motivatie én toelichting op je cv. Heb jij ons weten te overtuigen dat jij dé kandidaat bent voor de functie van Chauffeur CE? Dan sturen wij jouw motivatie, cv én persoonlijke indruk door naar de werkgever.

Reageer je via Indeed op de functie van Chauffeur CE bij Janssen Distribution Services BV? Dan word je automatisch doorverwezen naar de vacature op de vacaturebank van het Mobiliteitscentrum. We vragen 2 minuten van je tijd om een profiel aan te maken bij het Mobiliteitscentrum. Met jouw profiel heb je toegang om te solliciteren op al onze vacatures. Ben je al in het bezit van een profiel bij het Mobiliteitscentrum? Gebruik dan je inloggegevens om te solliciteren op deze vacature.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!

Benodigde rijbewijzen:
CE
Benodigde certificaten:
ADR Basis

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren