inschrijven

Junior transport planner

Noord-Scharwoude

Zoek je een startersfunctie als planner? Kan je goed overzicht bewaren? Lees dan snel verder! Wie weet ben jij de fulltime junior transportplanner waar De Waard Transport in Noord-Scharwoude naar op zoek is!

Hoe ziet je werkdag eruit?
Als junior internationaal planner wegtransport werk je zelfstandig en ben je de spin in het web tussen de chauffeurs en de klanten. Je ondersteunt vanuit Noord-Scharwoude de overige planners en bent in staat om op verschillende niveaus binnen de organisatie te communiceren. Je zorgt voor een optimale afstemming tussen vervoersaanbod en capaciteit. Je bedenkt oplossingen voor verbetering van de dienstverlening voor de klant en doet voorstellen hierin. Alle wagens zijn voorzien van boordcomputers waardoor er minder administratief werk zal zijn en altijd de juiste data bekend is voor de planner. Hierdoor ben je bijna geen tijd kwijt aan handmatige invoer van vervoersopdrachten. Het team in Noord-Scharwoude bestaat uit 6 planners waarbij een ieder zijn eigen specialiteit heeft. Jij zal verantwoordelijk worden voor de planning van afdeling koeltransport voornamelijk naar Zuid Europese bestemmingen.

Wat kan je verwachten?
De Waard Transport B.V. biedt een uitdagende fulltime functie binnen een mooi transportbedrijf. Daarnaast biedt De Waard Transport B.V. je uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en een salaris op basis van kennis en ervaring. Je komt in een team te werken met enthousiaste collega's met passie voor hun werk. Ben jij woonachtig in de omgeving van Noord-Scharwoude en weet jij van aanpakken? Pas jij in een familiair bedrijf waar duurzame relatie zowel intern als extern centraal staat? Heb jij de no-nonsens mentaliteit en staat loyaliteit en kwaliteit hoog bij jou in het vaandel? Ben je beschikbaar van maandag tot en met zaterdag? Dan is dit misschien wel jouw baan!

De ideale kandidaat

  1. Is in bezit van minimaal MBO4 niveau;
  2. Is woonachtig in regio Alkmaar / Kop van Noord-Holland;
  3. Heeft affiniteit met transport;
  4. Heeft goede kennis van programma’s als word en excel;
  5. Is zelfstandig, doortastend, kan werken in teamvervand;
  6. Spreekt minimaal Nederlands en Engels. Duits en Frans is een pré;

Kun jij alle bovenstaande vragen met ‘Ja!’ beantwoorden? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren en misschien word jij de nieuwe junior transportplanner bij De Waard Transport.

Voor welk bedrijf kom je te werken?
De Waard Transport is een echt familiebedrijf met ruim 80 jaar ervaring in het organiseren van transporten van en naar bestemmingen in Zuid-Europa. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het internationale, intermodaal, groupage en koel-en vriestransport. De Waard Transport heeft een wagenpark van 55 wagens waarbij er onlangs 2X nieuwe DAF XF 480 zijn aangeschaft. De huidige cultuur is vooral te omschrijven als familiair. De kenmerken binnen deze organisatie zijn: vriendelijke werkomgeving, platte organisatie, flexibiliteit en zorg voor het personeel. Kortom, een mooi transportbedrijf waar duurzame relatie centraal staat.

Reageren?
Ben jij geïnteresseerd in de fulltime functie van junior transportplanner bij De Waard Transport? Dan kun je reageren via de sollicitatieknop. Heb je een vraag over de functie of over de organisatie? Het Mobiliteitscentrum beantwoordt graag je vragen op 088 - 2596106 of via de mail op mobiliteit@stlwerkt.nl.

Indien je reageert op de functie junior transportplanner dan wordt jouw cv én motivatie direct doorgestuurd naar de werkgever.

Reageer je via Indeed op de functie van junior transportplanner bij De Waard Transport? Dan word je automatisch doorverwezen naar de vacature op de vacaturebank van het Mobiliteitscentrum. We vragen 2 minuten van je tijd om een profiel aan te maken bij het Mobiliteitscentrum. Met jouw profiel heb je toegang om te solliciteren op al onze vacatures. Ben je al in het bezit van een profiel bij het Mobiliteitscentrum? Gebruik dan je inloggegevens om te solliciteren op deze vacature.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren