inschrijven

Chauffeur worden bij C. & H. Euser Transport B.V.

Veghel

Wil je graag werken bij een gerenommeerde transportorganisatie? Gaat je voorkeur uit naar werken in de distributiechauffeur? Ben jij die enthousiaste en flexibele aankomend chauffeur C / CE die wij zoeken? Lees dan snel verder! Wie weet ben jij de fulltime aankomend chauffeur C / CE waar C. & H. Euser Transport B.V. in Veghel naar op zoek is!

Naast deze locatie is C. & H. Euser Transport B.V. op zoek naar chauffeurs voor diverse locaties in het land: Barendrecht, Amsterdam, Berkel en Rodenrijs, Breda, Den Bosch, Dordrecht, Helmond, Nieuwegein, Pijnacker, Strijen en Woerden.

Hoe ziet je werkdag eruit?
Als distributiechauffeur bij C. & H. Euser Transport B.V. verzorg je dagelijks de bevoorrading van dan wel supermarkten, dan wel horecagelegenheden. De te vervoeren producten zijn versproducten, dranken, kruidenierswaren, etc., De gebieden waar je rijd kunnen landelijk zijn en ook in binnenstedelijk gebied. De lading staat voornamelijk op rolcontainers en wordt bezorgd tot ‘in de keuken’ van de horecagelegenheid of tot in het magazijn van de supermarkt. Je bent in deze functie zelf verantwoordelijk voor het laden en lossen. Het aantal stops is afhankelijk van de afstand van de route. Een gemiddelde starttijd ligt tussen 03:00 en 05:00 uur in de ochtend, de dagen dat je ingedeeld kan worden is van maandag tot en met zaterdag evt. zondag met mogelijkheid tot een roostervrije dag doordeweeks.

Wat kan je verwachten?
C. & H. Euser Transport B.V. biedt een goede begeleiding en opleidingsmogelijkheden voor het behalen van het vrachtwagenrijbewijs! Zelf draag je 15% van het lesgeld en bijkomende kosten bij. De rest wordt bekostigd door de werkgever en het Sectorinstituut Transport en Logistiek. Samen met het STL kun jij met een hoge subsidie en baangarantie rijbewijs C en CE behalen! Na het behalen van je rijbewijzen bekleed je een mooie en zelfstandige functie met afwisselende ritten, bij een professioneel en gerenommeerd transportbedrijf. Salariëring conform de cao Beroepsgoederenvervoer.

De ideale kandidaat
- Ben je in het bezit van rijbewijs B en bereid om het opleidingstraject tot vrachtwagenchauffeur te volgen?
- Ben je flexibel inzetbaar?
- Ben je fysiek fit?
- Ben je gemotiveerd, enthousiast en representatief?
- Heb je een klantvriendelijk en servicegericht instelling?
- Werk je graag zelfstandig en is een harde werker?
- Woon je binnen een straal van 25 kilometer van de desbetreffende standplaats?

Kun jij alle bovenstaande vragen met ‘Ja!’ beantwoorden? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren en misschien word jij de nieuwe chauffeur bij C. & H. Euser Transport B.V.

Voor welk bedrijf kom je te werken?
Euser Transport B.V. , gevestigd in Barendrecht, is een echt familiebedrijf welke in 1919 is opgericht. Inmiddels is de organisatie uitgegroeid tot een modern transportbedrijf met een breed scala aan opdrachtgevers. Het bedrijf beschikt over een breed en gevarieerd wagenpark en een moderne huisvesting. C. & H. Euser Transport B.V. is actief binnen de distributiesector; van winkel tot horecadistributie en pharmadistributie.

C. & H. Euser Transport B.V. beschikt dan ook over een uitgebreid en compleet wagenpark: van bestelbusjes, bakwagens en trekker- oplegger combinaties. De bedrijfscultuur kan het beste als no- nonsense worden omschreven.

Reageren?
Ben jij geïnteresseerd in de fulltime functie van chauffeur C/CE bij C. & H. Euser Transport B.V.? Dan kun je reageren via de sollicitatieknop. Heb je een vraag over de functie chauffeur C/CE of over de organisatie? Het Mobiliteitscentrum beantwoordt graag je vragen op 088–2596106 of via de mail op mobiliteit@stlwerkt.nl.

Indien je reageert op de functie van chauffeur C/CE dan bestaat de mogelijkheid dat de adviseurs van het Mobiliteitscentrum contact met je opnemen. Wij vragen dan naar je motivatie én toelichting op je cv. Heb jij ons weten te overtuigen dat jij dé kandidaat bent voor de functie van chauffeur C/CE? Dan sturen wij jouw motivatie, cv én persoonlijke indruk door naar de werkgever.

Reageer je via Indeed op de functie van chauffeur C/CE bij Euser? Dan word je automatisch doorverwezen naar de vacature op de vacaturebank van het Mobiliteitscentrum. We vragen 2 minuten van je tijd om een profiel aan te maken bij het Mobiliteitscentrum. Met jouw profiel heb je toegang om te solliciteren op al onze vacatures. Ben je al in het bezit van een profiel bij het Mobiliteitscentrum? Gebruik dan je inloggegevens om te solliciteren op deze vacature.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!

Benodigde rijbewijzen:
B

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren