inschrijven

Logistiek teamleider

Utrecht

Ben je ambitieus, van nature optimistisch, opgewassen tegen temperaturen van -21 graden en niet bang om dingen aan te pakken of te veranderen? Lees dan snel verder! Wie weet ben jij de fulltime Logistiek teamleider waar C. van Heezik B.V. in Utrecht naar op zoek is!

Wat houdt de functie in? 
Samen met je collega’s stuur je in verschillende diensten het gehele interne logistieke proces of een deel daarvan aan. (o.a. inslag,  replenishment, orderpicking en laden). Doordeweeks word er in ploegendiensten gewerkt tussen 05:00/06:00 en 24:00 en in het weekeinde met een kleinere bezetting voornamelijk alleen overdag. Jij zorgt voor de algehele discipline, veiligheid en hygiëne in je team. Dat team bestaat meestal uit 10 tot 20 medewerkers (van verschillende Nationaliteiten). Je stuurt aan op diverse targets en een efficiënt proces. Bij afwijkingen grijp je snel in en laat alles daarna weer zo soepel mogelijk lopen.

Hoe kan je werkdag eruit zien?
-In de dagdienst, die start om 05:00 uur of 06:00 uur, verzamel je snel alle beschikbare info om je dienst goed op te starten. Je leest je mail en de dienstverslagen. Dan informeer je je team zodat ze effectief aan de gang kunnen. Je werkt je checklist bij zodat je niets vergeet.

-Om 09:00 uur ga jij of gaat je supervisor naar de dagelijkse afstemming. Met collega’s van customer service, transport en het management bespreek je de resultaten en afwijkingen van voorgaande dag. Je zet snelle verbeteracties uit of pakt meer structurele zaken op. 

-Elke dag om 11:00 spreek je kort met je collega teamleiders, je supervisor en je warehousemanager de actuele status van het proces door. Gaat alles goed of moet je op onderdelen bijsturen ?

-Rond 14:30 praat je je collega’s van de middagdienst bij over de bijzonderheden en het bijbehorende dienstverslag verstuur je naar de directe collega’s.

-In de middagdienst ben je meer op jezelf aangewezen, de dagdienst collega’s gaan naar huis en de focus verschuift naar het laden van de vrachtwagens.

-In alle diensten ben je het ene moment zelf fysiek aan het werk en help je je team op de vloer. Het andere moment doe je administratieve taken, voer je een gesprek of werk je aan een verbeterproject.

Wat mag je verwachten?
Een fulltime afwisselende baan, werken in een leuk team, salaris en toeslagen conform de CAO beroepsgoederenvervoer, goede secundaire arbeidsvoorwaarden, ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden, en uitzicht op een vaste aanstelling.​

De ideale kandidaat:
- Een teamspeler die nauw samen werkt met collega’s om gestelde doelen te behalen.
- Een leider, met een groot gevoel voor verantwoordelijkheid.
- Je kan tijdens drukte het hoofd koel houden, je behoudt overzicht.
- Je hebt een passie voor transport en logistiek.
- Je hebt bij voorkeur al 2-5 jaar Logistieke of relevante werkervaring opgedaan.
- Je hebt een collegiale en flexibele instelling.
- Je bent communicatief sterk, zowel in het Nederlands als in het Engels.
- Ervaring met HACCP regelgeving is een pre.
- Flexibel in werkdagen en -uren (ploegendienst, soms overwerk, weekeinddiensten.)
- Woonachtig op maximaal 30km v.a. Utrecht. 
- Verder beschik je over MBO4/HBO werk- en denkniveau.       

Herken jij jezelf in dit profiel, ben jij de ambitieuze leidinggevende met passie voor zowel het logistieke proces als ook de mensen in je team! Kan jij een team van o.a. orderpickers, laders- en lossers, reachtruckchauffeurs zo aansturen dat alle werkzaamheden veilig en efficiënt worden uitgevoerd? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren en misschien word jij de nieuwe logistiek teamleider bij C. van Heezik B.V.

Voor welk bedrijf kom je te werken?
C. van Heezik B.V. is gevestigd te Utrecht, sinds 1860 is dit familiebedrijf actief in de Transport en Logistieke dienstverlening. De groep bestaat uit drie vestigingen; C. van Heezik Twinlogistiek, C. van Heezik Vrieslogistiek, C. van Heezik Papierlogistiek. Ieder met een eigen verantwoordelijkheid voor hun specialisatie

C. van Heezik Vrieslogistiek is een modern warehouse en is gespecialiseerd in Opslag en Transport van diepvriesgoederen. Het vrieshuis heeft een opslagcapaciteit van ca.18.000 pallets, waarvan een gedeelte is geautomatiseerd. Om dagelijks met zo’n 45 vrachtwagens diepvriesgoederen vervoeren naar supermarkten en groothandels in Nederland zijn ze afhankelijk van een efficiënt laad- en losproces. Met ruim 130 gemotiveerde medewerkers zetten zij zich in om opdrachtgevers optimaal te bedienen. Onder het motto: "YOUR WARE – OUR CARE".

Reageren?
Ben jij geïnteresseerd in de fulltime functie van logistiek teamleider bij C. van Heezik B.V.? Dan kun je reageren via de sollicitatieknop. Heb je een vraag over de functie of over de organisatie? Het Mobiliteitscentrum helpt je graag op 088 - 2596106 of via de mail op mobiliteit@stlwerkt.nl.

Indien je reageert op deze functie via onze website dan wordt jouw cv én motivatie direct doorgestuurd naar de werkgever.

Reageer je via Indeed op de functie van fulltime logistiek teamleider? Dan bestaat de mogelijkheid dat de adviseurs van het Mobiliteitscentrum contact met je opnemen. Wij vragen dan naar je motivatie én toelichting op je cv. Heb jij ons weten te overtuigen dat jij dé kandidaat bent voor C. van Heezik B.V.? Dan sturen wij jouw motivatie, cv én persoonlijke indruk graag door!

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!

Benodigde rijbewijzen:
B

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren