inschrijven

Vrachtwagenchauffeur worden (omscholen)

Lemelerveld

Over deze functie:
Een nieuwe uitdaging, klinkt dat je als muziek in de oren? Je laten omscholen is tegenwoordig heel gewoon! Als je je niet meer thuisvoelt in de branche waar je momenteel werkt, start je een nieuwe carrière. En die carrière ligt bij Tielbeke. Als vrachtwagenchauffeur

.

Als vrachtwagenchauffeur is geen dag hetzelfde en baanzekerheid is een feit. Wij bieden iedere zij-instromer een persoonlijk omscholingstraject aan. Ja, jou dus ook. Tijdens dit traject blijf je gewoon werken. Bij jouw huidige werkgever of bij ons. We hebben direct een plek voor je in de loods, in het warehouse of als bezorger voor Albert Heijn.

Omdat wij ons realiseren dat je omscholen een hele stap is, zorgen wij continu voor goede begeleiding. Ook kies je bij Tielbeke voor omscholing met baangarantie. Kortom: de transportwereld ligt aan je voeten!

Wij bieden jou:

  • Omscholing met baangarantie
  • Een goed salaris
  • Een dynamische werkomgeving
  • Flexibiliteit Goede begeleiding


Wij zoeken jou vanwege:

  • Jouw enthousiasme
  • Jouw levenservaring
  • Jouw klantvriendelijke houding
  • Jouw beheersing van de Nederlandse taal
  • Jouw woonplaats binnen een straal van 30 kilometer rond onze standplaatsen


Reageren?
Ben jij geïnteresseerd om je om te scholen naar Vachtwagenchauffeur bij Tielbeke? Dan kun je reageren via de sollicitatieknop. Heb je een vraag over de functie, omscholingstraject of over de organisatie? Het Mobiliteitscentrum beantwoordt graag je meest uitdagende vragen op 088 - 2596106 of via de mail op mobiliteit@stlwerkt.nl.

Indien je reageert op de vacature via onze website Mobiliteitscentrum dan wordt jouw cv én motivatie direct doorgestuurd naar de werkgever.

Reageer je via Indeed op de deze vacature? Dan bestaat de mogelijkheid dat de adviseurs van het mobiliteitscentrum contact met je opnemen. Wij vragen dan naar je motivatie én toelichting op je cv. Heb jij ons weten te overtuigen dat jij dé kandidaat bent voor het omscholingstraject naar Vrachtwagenchauffeur bij Tielbeke? Dan sturen wij jouw motivatie, cv én persoonlijke indruk door naar de werkgever.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Benodigde rijbewijzen:
B

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren