inschrijven

Vrachtwagenchauffeur (C/CE) voor fijnmazige distributie

Lemelerveld

Over deze functie:
Wat kenmerkt jou als vrachtwagenchauffeur? Dat je jouw werk met plezier doet? Dat je klantvriendelijk bent? Dat je je flexibel opstelt? Dan kom je als geroepen! Wij zoeken bevlogen vrachtwagenchauffeurs, die we een mooie baan kunnen aanbieden.

Wat maakt een baan bij Tielbeke mooi? Dat je een vaste vrije dag hebt, baanzekerheid een feit is en je met uitstekend materieel werkt. Volgens onze chauffeurs is het afwisselend werk; je komt op veel bijzondere plekken en bij bedrijven waarvan je het bestaan niet had kunnen bedenken. Je rijdt voornamelijk in de regio Noord - Oost Nederland; van Zuid-Gelderland tot aan Noord-Friesland. Elke dag is weer een uitdaging. Daarnaast werken we veelal met een Elektrische Pallet Truck (EPT).

Wij bieden jou:

 • Een goed salaris
 • Een werkweek met een lengte die jou past
 • Goed materieel, waaronder een EPT
 • Baanzekerheid
 • Een tegemoetkoming in de reiskosten
 • Houd je van een afwisselende baan? Het is mogelijk om je werkzaamheden af te wisselen met bijvoorbeeld winkeldistributie.

 

Wij zoeken jou vanwege:

 • Jouw rijbewijs C/CE en bij voorkeur Code 95
 • Jouw relevante werkervaring
 • Jouw klantvriendelijke houding
 • Jouw beheersing van de Nederlandse taal
 • Jouw woonplaats binnen een straal van 30 kilometer rond Lemelerveld

 

Reageren?
Ben jij geïnteresseerd in de fulltime functie van Vrachtwagenchauffeur bij Tielbeke? Dan kun je reageren via de sollicitatieknop. Heb je een vraag over de functie Vrachtwagenchauffeur of over de organisatie? Het Mobiliteitscentrum beantwoordt graag je meest uitdagende vragen op 088–2596106 of via de mail op mobiliteit@stlwerkt.nl.

Indien je reageert op de functie van Vrachtwagenchauffeur (C/CE) dan bestaat de mogelijkheid dat de adviseurs van het Mobiliteitscentrum contact met je opnemen. Wij vragen dan naar je motivatie én toelichting op je cv. Heb jij ons weten te overtuigen dat jij dé kandidaat bent voor de functie van Vrachtwagenchauffeur (C/CE)? Dan sturen wij jouw motivatie, cv én persoonlijke indruk door naar de werkgever. 

Reageer je via Indeed op de functie van Vrachtwagenchauffeur (C/CE) bij Tielbeke? Dan word je automatisch doorverwezen naar de vacature op de vacaturebank van het Mobiliteitscentrum. We vragen 2 minuten van je tijd om een profiel aan te maken bij het Mobiliteitscentrum. Met jouw profiel heb je toegang om te solliciteren op al onze vacatures. Ben je al in het bezit van een profiel bij het Mobiliteitscentrum? Gebruik dan je inloggegevens om te solliciteren op deze vacature. 

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!

Benodigde rijbewijzen:
B

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren