inschrijven

Vrachtwagenchauffeur (CE) winkeldistributie

Zwolle

Over deze functie:
Ben jij een vrachtwagenchauffeur die lekker wil doorpakken? Die niet gehinderd wil worden door slecht materieel? Wij begrijpen dit en kiezen voor kwaliteit. Als het even kan rijd je bovendien steeds in dezelfde vrachtwagen.

Heb je als vrachtwagenchauffeur standplaats Zwolle voor Tielbeke? Dan verzorg je onder andere de winkeldistributie voor Albert Heijn. Jíj ziet er op toe dat een groot aantal Nederlanders dagelijks boodschappen kan doen. Ja, om de week rijd jij ook in het weekend. In ruil daarvoor krijg jij wel een vaste vrije dag.

Wij bieden jou:

  • Een goed salaris
  • Een werkweek met een lengte die jou past
  • Goed materieel Baanzekerheid
  • Een tegemoetkoming in de reiskosten

 

Wij zoeken jou vanwege:

  • Jouw rijbewijs C/CE en bij voorkeur Code 95
  • Jouw relevante werkervaring
  • Jouw klantvriendelijke houding
  • Jouw beheersing van de Nederlandse taal
  • Jouw woonplaats binnen een straal van 30 kilometer rond Zwolle

 

Reageren?
Ben jij geïnteresseerd in de fulltime functie van Vrachtwagenchauffeur (CE) bij Tielbeke? Dan kun je reageren via de sollicitatieknop. Heb je een vraag over de functie Vrachtwagenchauffeur (CE) of over de organisatie? Het Mobiliteitscentrum beantwoordt graag je meest uitdagende vragen op 088–2596106 of via de mail op mobiliteit@stlwerkt.nl.

Indien je reageert op de functie van Vrachtwagenchauffeur (CE) dan bestaat de mogelijkheid dat de adviseurs van het Mobiliteitscentrum contact met je opnemen. Wij vragen dan naar je motivatie én toelichting op je cv. Heb jij ons weten te overtuigen dat jij dé kandidaat bent voor de functie van Vrachtwagenchauffeur (CE)? Dan sturen wij jouw motivatie, cv én persoonlijke indruk door naar de werkgever. 

Reageer je via Indeed op de functie van Vrachtwagenchauffeur (CE) bij Tielbeke? Dan word je automatisch doorverwezen naar de vacature op de vacaturebank van het Mobiliteitscentrum. We vragen 2 minuten van je tijd om een profiel aan te maken bij het Mobiliteitscentrum. Met jouw profiel heb je toegang om te solliciteren op al onze vacatures. Ben je al in het bezit van een profiel bij het Mobiliteitscentrum? Gebruik dan je inloggegevens om te solliciteren op deze vacature. 

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!

Benodigde rijbewijzen:
CE

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren