inschrijven

Vrachtwagenchauffeur (C/CE) winkeldistributie

Heteren

Over deze functie:
Zoek jij een aantrekkelijke vacature voor vrachtwagenchauffeur? Je bent hier aan het goede adres! Je begint jouw werkdag bij het distributiecentrum in Heteren en bezoekt daarna een aantal filialen. Jouw elektrische pallettruck vergemakkelijkt het lopen van de laad- en losplaats naar het winkelfiliaal.

Vind je het niet erg om een nacht van huis te zijn? Dan behoren overnachtingsritten tot de mogelijkheid. Vanaf Heteren kun je namelijk door heel Nederland, België en Noord-Frankrijk rijden. Als je daarnaast ook je eigen bed af en toe wilt zien, kun je voor een vier- in plaats van vijfdaagse werkweek kiezen. In overleg zijn minder werkdagen ook mogelijk. Hit the road!

Wij bieden jou:

  • Een goed salaris
  • Een vaste vrije dag
  • Een werkweek met een lengte die jou past
  • Goed materieel Baanzekerheid
  • Een tegemoetkoming in de reiskosten

 

Wij zoeken jou vanwege:

  • Jouw rijbewijs C/CE en bij voorkeur Code 95
  • Jouw relevante werkervaring
  • Jouw klantvriendelijke houding
  • Jouw beheersing van de Nederlandse taal
  • Jouw woonplaats binnen een straal van 30 kilometer rond Heteren

 

Reageren?
Ben jij geïnteresseerd in de fulltime functie van Vrachtwagenchauffeur (C/CE) bij Tielbeke? Dan kun je reageren via de sollicitatieknop. Heb je een vraag over de functie Vrachtwagenchauffeur (C/CE) of over de organisatie? Het Mobiliteitscentrum beantwoordt graag je meest uitdagende vragen op 088–2596106 of via de mail op mobiliteit@stlwerkt.nl.

Indien je reageert op de functie van Vrachtwagenchauffeur (C/CE) dan bestaat de mogelijkheid dat de adviseurs van het Mobiliteitscentrum contact met je opnemen. Wij vragen dan naar je motivatie én toelichting op je cv. Heb jij ons weten te overtuigen dat jij dé kandidaat bent voor de functie van Vrachtwagenchauffeur (C/CE)? Dan sturen wij jouw motivatie, cv én persoonlijke indruk door naar de werkgever. 

Reageer je via Indeed op de functie van Vrachtwagenchauffeur (C/CE) bij Tielbeke? Dan word je automatisch doorverwezen naar de vacature op de vacaturebank van het Mobiliteitscentrum. We vragen 2 minuten van je tijd om een profiel aan te maken bij het Mobiliteitscentrum. Met jouw profiel heb je toegang om te solliciteren op al onze vacatures. Ben je al in het bezit van een profiel bij het Mobiliteitscentrum? Gebruik dan je inloggegevens om te solliciteren op deze vacature. 

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!

Benodigde rijbewijzen:
C, CE

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren