inschrijven

Vrachtwagenchauffeur (CE) winkeldistributie

Nijmegen

Over deze functie:
Vrachtwagenchauffeur? Woonachtig in of rondom Oosterhout / Nijmegen (Gelderland)? Klaar voor wat nieuws? Welkom bij Tielbeke! Vanaf onze standplaats in Oosterhout (Gelderland) kun jij prachtige routes rijden. Vier of vijf dagen in de week en/of weekend bevoorraad je diverse filialen van onze opdrachtgevers. Kom je voor een uitdaging te staan? Dan helpen onze transportplanners met zoeken naar een oplossing.

Afhankelijk van de rijbewijzen die jij in je bezit hebt, kun je direct bij ons aan de slag. Onze chauffeursinstructeurs Alfred en Koen helpen je om graag jouw werkwijze nog efficiënter te maken. Wil jij jouw leven sowieso efficiënter indelen? Dan komt de mogelijke vrije vaste dag vast als geroepen.

Wij bieden jou:

  • Een goed salaris
  • Een werkweek met een lengte die jou past
  • Goed materieel
  • Baanzekerheid
  • Een tegemoetkoming in de reiskosten

 

Wij zoeken jou vanwege:

  • Jouw rijbewijs CE en bij voorkeur Code 95
  • Jouw relevante werkervaring
  • Jouw klantvriendelijke houding
  • Jouw beheersing van de Nederlandse taal
  • Jouw woonplaats binnen een straal van 30 kilometer rond Oosterhout (Gld)

 

Reageren?
Ben jij geïnteresseerd in de fulltime functie van Vrachtwagenchauffeur (CE) bij Tielbeke? Dan kun je reageren via de sollicitatieknop. Heb je een vraag over de functie Vrachtwagenchauffeur (CE) of over de organisatie? Het Mobiliteitscentrum beantwoordt graag je meest uitdagende vragen op 088–2596106 of via de mail op mobiliteit@stlwerkt.nl.

Indien je reageert op de functie van Vrachtwagenchauffeur (CE) dan bestaat de mogelijkheid dat de adviseurs van het Mobiliteitscentrum contact met je opnemen. Wij vragen dan naar je motivatie én toelichting op je cv. Heb jij ons weten te overtuigen dat jij dé kandidaat bent voor de functie van Vrachtwagenchauffeur (CE)? Dan sturen wij jouw motivatie, cv én persoonlijke indruk door naar de werkgever. 

Reageer je via Indeed op de functie van Vrachtwagenchauffeur (CE) bij Tielbeke? Dan word je automatisch doorverwezen naar de vacature op de vacaturebank van het Mobiliteitscentrum. We vragen 2 minuten van je tijd om een profiel aan te maken bij het Mobiliteitscentrum. Met jouw profiel heb je toegang om te solliciteren op al onze vacatures. Ben je al in het bezit van een profiel bij het Mobiliteitscentrum? Gebruik dan je inloggegevens om te solliciteren op deze vacature. 

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!

Benodigde rijbewijzen:
CE

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren