inschrijven

Aankomend Chauffeur C

Oosterhout

Heb jij altijd al chauffeur willen worden? Wil jij werken bij een mooi familiebedrijf in het gastransport, waarbij de medewerkers centraal staan? Lees dan snel verder! Wie weet ben jij de aankomend chauffeur C waar Taks en Zoon Transportbedrijf in Oosterhout naar op zoek is!

Hoe ziet je werkdag eruit?
Als aankomend chauffeur C zal je een opleidingstraject doorlopen, waarbij je stap voor stap klaargestoomd wordt tot vakbekwame chauffeur C. Naast rijbewijs C krijg je de gelegenheid om een geldig code 95, ADR certificaat en eventueel in de toekomst het E rijbewijs te behalen.

Eenmaal opgeleid ben je actief in het transport van gasflessen. Je gaat dagelijks op pad op basis van vaste routes in en rond de standplaats Oosterhout. Je hebt in deze baan veel klantcontact en je bent het visitekaartje voor de organisatie. Het laden en lossen verzorg je zelf, hiervoor heb je een meeneemheftruck ter beschikking. Je werkt van maandag tot en met vrijdag in de dagdienst. Tijdens rustige periodes ben je bereid om als tankwagenchauffeur aan de slag te gaan voor de levering van propaangas.

Wat kan je verwachten?
Taks en Zoon Transportbedrijf biedt je een goed opleidingstraject aan en meteen aansluitend een uitdagende baan met veel vrijheid bij een professioneel en gerenommeerd familiebedrijf. Je krijgt in eerste instantie een contract van 12 maanden op basis van 40 uur per week. Bij gebleken geschiktheid wordt dit omgezet naar een vast contract. Uiteraard bieden zij je salariëring conform cao Beroepsgoederenvervoer.

De ideale kandidaat

  • Ben jij in het bezit van rijbewijs B en wil jij graag het grootrijbewijs halen?
  • Lijkt het je een uitdaging het ADR-certificaat te behalen?
  • Heb jij minimaal twee jaar rijervaring?
  • Ben jij representatief en heb jij graag klantcontact?
  • Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben je nauwkeurig?
  • Woon jij binnen een straal van 30 km van de standplaats in Oosterhout?


Kun jij alle bovenstaande vragen met ‘Ja!’ beantwoorden? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren en wellicht word jij de nieuwe aankomend chauffeur C bij Taks en Zoon Transportbedrijf.

 Voor welk bedrijf kom je te werken?
Taks en Zoon Transportbedrijf B.V. - gevestigd te Oosterhout - is een klein familiebedrijf met circa 10 werknemers dat is opgericht in 1987. Taks en Zoon Transportbedrijf is met name actief op het gebied van gastransport in bulk en flessen. 

Reageren?
Ben jij geïnteresseerd in de fulltime functie van aankomend chauffeur C bij Taks en Zoon Transportbedrijf? Dan kun je reageren via de sollicitatieknop. Heb je een vraag over de functie van aankomend chauffeur C of over de organisatie? Het mobiliteitscentrum beantwoordt graag je meest uitdagende vragen op 088 - 2596106 of via de mail op mobiliteit@stlwerkt.nl.  

Indien je reageert op de functie aankomend chauffeur C via onze website mobiliteitscentrum dan wordt jouw cv én motivatie direct doorgestuurd naar de werkgever.

Reageer je via Indeed op de functie aankomend chauffeur C? Dan bestaat de mogelijkheid dat de adviseurs van het mobiliteitscentrum contact met je opnemen. Wij vragen dan naar je motivatie én toelichting op je cv. Heb jij ons weten te overtuigen dat jij dé kandidaat bent voor de functie van aankomend chauffeur C? Dan sturen wij jouw motivatie, cv én persoonlijke indruk door naar de werkgever.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!

Benodigde rijbewijzen:
B

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren