inschrijven

Assistent Teamleider Warehouse

Tilburg

Beschik jij over leidinggevende capaciteiten en relevante werkervaring in de logistieke branche? Vind jij het geen probleem om in een 2-ploegendienst te werken? Wie weet en jij de fulltime assistent teamleider warehouse waar Claassen Logistics in Tilburg naar op zoek is!

Hoe ziet je werkdag eruit?
Als assistent teamleider warehouse ben je een belangrijk aanspreekpunt binnen jouw team dat bestaat uit 5 tot 10 medewerkers. Je ondersteunt de teamleider daar waar nodig. Daarnaast ben je onder supervisie van de teamleider verantwoordelijk voor het warehouse proces. In eerste instantie ben jij verantwoordelijk voor je eigen team. De teamleider is verantwoordelijk voor het crossdock. In de ideale situatie kan je de teamleider bij afwezigheid (tijdelijk) vervangen. Jij waakt voor een goede sfeer binnen jouw team en draagt zorg voor een goede uitvoering van het inwerktraject voor nieuwe medewerkers.

In deze functie ga je werken in een 2-ploegendienst. De ene week werk je van 5:00 – 14:00 en de andere week van 14:00 – 23:00.

Wat kan je verwachten?
Werken bij Claassen Logistics betekent werken bij een succesvol logistiek familiebedrijf. Je maakt onderdeel uit van een hecht team. De organisatie heeft een informeel karakter met veel oog voor het menselijk aspect en mogelijkheden voor professionele ontwikkeling. Bij Claassen Logistics draait het om geven en nemen in een evenwichtige verhouding. Dit doen ze met steeds één doel voor ogen: de klant moet tevreden zijn.

De ideale kandidaat

  • Beschik jij over minimaal mbo werk- en denkniveau?
  • Heb jij bij voorkeur minimaal 1 jaar werkervaring in een soortgelijke functie?
  • Heb jij kennis en ervaring met MS office?
  • Ben jij zelfstandig, stressbestendig en heb jij een proactieve werkhouding?
  • Ben jij woonachtig binnen een straal van 30 km van Tilburg?


Kan jij alle bovenstaande vragen met ‘Ja!’ beantwoorden? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren en wellicht word jij de nieuwe assistent teamleider warehouse bij Claassen Logistics.

Voor welk bedrijf kom je te werken?
Claassen Logistics – opgericht in 1850 – is als logistiek bedrijf een partner van MKB bedrijven en biedt hen een compleet logistiek dienstenpakket aan. Hiermee bedenken ze oplossingen voor uiteenlopende logistieke vraagstukken. Zo verzorgt Claassen Benelux- en Europese distributie, transport, wereldwijde zee- en luchtvrachtexpeditie, warehousing en E-logistics. Claassen is van origine een specialist in Benelux distributie, maar is door de jaren heen ook expert geworden in Europese distributie. Claassen werd in 2000, bij het 150-jarig jubileum, “Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier”. In 2002 ontvingen zij de titel “Beste dienstverlener van Tilburg” en in 2009 werd Claassen ook nog eens betiteld als “Beste leerbedrijf van de branche”! Ook in 2018 vielen zij weer in de prijzen als beste leerbedrijf in de sector Maritiem, Transport & Logistiek en Mobiliteit.

Reageren?
Ben jij geïnteresseerd in de fulltime functie van assistent teamleider warehouse bij Claassen Logistics? Dan kan je reageren via de sollicitatieknop. Heb je een vraag over de functie van assistent teamleider warehouse of over de organisatie? Het mobiliteitscentrum beantwoordt graag je meest uitdagende vragen op 088 - 2596106 of via de mail op mobiliteit@stlwerkt.nl.  

Indien je reageert op de functie assistent teamleider warehouse via onze website mobiliteitscentrum dan wordt jouw cv én motivatie direct doorgestuurd naar de werkgever.

Reageer je via Indeed op de functie assistent teamleider warehouse? Dan bestaat de mogelijkheid dat de adviseurs van het mobiliteitscentrum contact met je opnemen. Wij vragen dan naar je motivatie én toelichting op je cv. Heb jij ons weten te overtuigen dat jij dé kandidaat bent voor de functie van assistent teamleider warehouse? Dan sturen wij jouw motivatie, cv én persoonlijke indruk door naar de werkgever.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren