inschrijven

Nachtchauffeur C/CE

Arnhem

Wil jij aan de slag gaan in een groeiende organisatie? Ben jij gemotiveerd en wil je het team versterken? Lees dan snel verder! Wie weet ben jij de nachtchauffeur C/CE waar Prestige Pro Logistics in Arnhem naar op zoek is!

Hoe ziet je werkdag eruit?
Als nachtchauffeur bij Prestige Pro Logistics start jouw werkdag op maandagavond tussen 20:00 – 20:30 uur. Je rijdt een vaste route voor het grootste logistiek bedrijf ter wereld. Doordat jij vaste routes rijdt zal je merken dat je binnen no-time jouw klantenkring leert kennen en voor je het weet staat de koffie standaard voor je klaar. Jouw werkweek start op maandagavond en eindigt zaterdagochtend.

Wat kan je verwachten?
Prestige Pro Logistics biedt jou een uitstekend salaris conform de cao beroepsgoederenvervoer aan. Bij aanvang van jou dienstverband zal jij een arbeidscontract voor bepaalde tijd krijgen. Jouw arbeidscontract wordt bij functioneren naar wederzijdse tevredenheid omgezet naar een arbeidscontract voor onbepaalde tijd. Prestige Pro Logistics biedt jou de kans om kosteloos via de werkgever de nascholing van code 95 te behalen. Je komt te werken in een klein team bestaande uit vier collega’s. Wanneer je aan de slag gaat bij Prestige Pro Logistics krijg jij werkkleding, werkschoenen én word jij op pad gestuurd met een goed onderhouden SCANIA.

De ideale kandidaat

  • Ben jij in het bezit van je C/CE rijbewijs met code 95 en digitale bestuurderskaart?
  • Ben jij woonachting in een straal van 25 km van Arnhem?
  • Beschik jij over een flexibele houding en vind je het geen probleem om een keer een andere dienst te draaien?
  • Ga jij zorgvuldig om met het materiaal?
  • Ben jij fysiek in staat om palletwagens en rolcontainers te verplaatsen?
  • Heb jij een goede beheersing van de Nederlandse taal? (Engels pré)

Kun jij alle bovenstaande vragen met ‘Ja!’ beantwoorden? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren en misschien word jij de nieuwe nachtchauffeur bij Prestige Pro Logistics.

Voor welk bedrijf kom je te werken?
Het bedrijf Prestige Pro Logistics rijdt voor het grootste logistieke bedrijf rond. Prestige Pro Logistics is gestart als koeriersbedrijf, maar sinds korte tijd aan het uitbreiden en rijden nu voornamelijk groot transport.

Reageren?
Ben jij geïnteresseerd in de fulltime functie van chauffeur C/CE bij Prestige Pro Logistics? Dan kun je reageren via de sollicitatieknop. Heb je een vraag over de functie chauffeur C/CE of over de organisatie? Het Mobiliteitscentrum beantwoordt graag je vragen op 088–2596106 of via de mail op mobiliteit@stlwerkt.nl.

Indien je reageert op de functie van chauffeur C/CE dan bestaat de mogelijkheid dat de adviseurs van het Mobiliteitscentrum contact met je opnemen. Wij vragen dan naar je motivatie én toelichting op je cv. Heb jij ons weten te overtuigen dat jij dé kandidaat bent voor de functie van chauffeur C/CE? Dan sturen wij jouw motivatie, cv én persoonlijke indruk door naar de werkgever.

Reageer je via Indeed op de functie van chauffeur C/CE bij Prestige Pro Logsitics? Dan word je automatisch doorverwezen naar de vacature op de vacaturebank van het Mobiliteitscentrum. We vragen 2 minuten van je tijd om een profiel aan te maken bij het Mobiliteitscentrum. Met jouw profiel heb je toegang om te solliciteren op al onze vacatures. Ben je al in het bezit van een profiel bij het Mobiliteitscentrum? Gebruik dan je inloggegevens om te solliciteren op deze vacature.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!

 

Benodigde rijbewijzen:
C, CE

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren