inschrijven

Chauffeur CE

Zwijndrecht

Wil jij werken bij een kleinschalig familiebedrijf waar jij absoluut niet als nummer wordt behandeld? Een familiebedrijf waar jij jouw rit opdrachten nog persoonlijk overhandigd krijgt? Lees dan snel verder! Wie weet ben jij de Fulltime Binnenland Zeecontainer Chauffeur waar Sloof Logistiek en Warehousing Transport B.V. in Zwijndrecht naar op zoek is!

Hoe ziet je werkdag eruit?
Als zeecontainer chauffeur ga jij binnenlandse ritten rijden en soms ook een stuk Duitsland. Met de Daf of Scania vertrek jij vanuit standplaats Zwijndrecht en ga jij zeecontainers afleveren. Doordat jij binnenlandse ritten rijd slaap jij iedere avond thuis. Bij enkele uitzondering kan het voorkomen dat jij in je trekker moet overnachten. 

Wat kan je verwachten?
Sloof Logistiek en Warehousing biedt jou eerst een contract voor 1 jaar aan met automatische omzetting naast vast contract bij gelijkblijvend functioneren.  Daarnaast is Sloof Logistiek een familiebedrijf waardoor de lijnen kort zijn en er een persoonlijke benadering is. Jij gaat werken bij een gezond bedrijf met een ruim wagenpark bestaande uit 10 trekkers en 17 trailers. 

De ideale kandidaat

  • Beschik jij over een rijbewijs CE, Code 95 en ADR?
  • Ben jij flexibele en beschik je over een gezonde dosis werklust?
  • Herken jij jezelf daarnaast in de volgende eigenschappen: klantvriendelijk, servicegericht, deskundig en betrouwbaar?
  • Ben jij woonachtig in een straal van 25 kilometer van Zwijndrecht?


Kun jij alle bovenstaande vragen met ‘Ja!’ beantwoorden? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren en misschien word jij de nieuwe zeecontainer- en conventioneel chauffeur bij Sloof Logistiek en Warehousing Transport B.V.

Voor welk bedrijf kom je te werken?
Sloof Logistiek en Warehousing is al ruim 60 jaar een specialist in logistieke dienstverlening. Van oorsprong zijn wij begonnen als regionale bodedienst en vervoerder van tuinbouwproducten. Al 3 generaties lang bieden wij de oplossing voor uw distributie en opslag. Door de jaren heen is het Sectorinstituut Transport & Logistiek uitgegroeid tot een full service logistieke dienstverlener. Kennis en expertise, een onberispelijke uitvoering en een voortdurende blik op kosten. Dat kunt u van ons verwachten!

Reageren?
Ben jij geïnteresseerd in de fulltime functie van zeecontainer- en conventioneel chauffeur bij Sloof Logistiek en Warehousing Transport B.V? Dan kun je reageren via de sollicitatieknop. Heb je een vraag over de functie chauffeur CE of over de organisatie? Het mobiliteitscentrum beantwoordt graag je meest uitdagende vragen op 088 - 2596106 of via de mail op mobiliteit@stlwerkt.nl.

Indien je reageert op de functie chauffeur CE via onze website Mobiliteitscentrum dan wordt jouw cv én motivatie direct doorgestuurd naar de werkgever.

Reageer je via Indeed op de functie chauffeur CE? Dan bestaat de mogelijkheid dat de adviseurs van het mobiliteitscentrum contact met je opnemen. Wij vragen dan naar je motivatie én toelichting op je cv. Heb jij ons weten te overtuigen dat jij dé kandidaat bent voor de chauffeur CE? Dan sturen wij jouw motivatie, cv én persoonlijke indruk door naar de werkgever.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!

Benodigde rijbewijzen:
CE
Benodigde certificaten:
ADR Basis

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren