inschrijven

Parttime mengvoederchauffeur Barneveld

Barneveld

Ben jij die enthousiaste en gedreven chauffeur die staat de springen om de weg op te gaan? Beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel, kan je goed zelfstandig aan de slag en heb je affiniteit met de agrarische sector? Lees dan snel verder! Wie weet ben jij de parttime mengvoeder chauffeur CE waar Nijhof-Wassink in Barneveld naar op zoek is!

Hoe ziet je werkdag eruit?
In deze chauffeursfunctie bij Nijhof-Wassink verzorg je het transport van verschillende types veevoer van de mengvoederfabrieken naar de agrariërs. Je bent zelf verantwoordelijk voor het laden en lossen. Bij het laden dien je te zorgen voor een juiste verdeling van de lading in de oplegger en dien je je te houden aan de daarbij wettelijk maximaal voorgeschreven hoeveelheden. Daarnaast zorg je ervoor dat je lading tijdig en in de juiste silo wordt gelost. Binnen deze functie kun je van maandag tot en met vrijdag ingeroosterd worden. Daarnaast dien je rekening te houden dat je om de week ook op zaterdag ingeroosterd kunt worden. Een flexibele houding ten op zichtte van de werkdagen is dan ook gewenst. Nijhof-Wassink kan je een fulltimebaan bieden, werk je liever een paar dagen in de week? dan ben je ook welkom om te solliciteren.

Wat kan je verwachten?
Een mooie en zelfstandige baan in een professionele werkomgeving, waarin collegialiteit en samenwerking vooraan staan. Zij vinden het belangrijk dat jij op je plek zit en je kunt verder ontwikkelen. Om die reden biedt Nijhof-Wassink goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, passend bij de functie. Salariëring conform cao Beroepsgoederenvervoer.

De ideale kandidaat:
- Is in het bezit van het CE-rijbewijs, code 95 en een digitale bestuurderspas;
- Heeft bij voorkeur minimaal 2 jaar ervaring als vrachtwagenchauffeur;
- Heeft affiniteit met de agrarische sector;
- Beschikt over een klantvriendelijke- en servicegerichte houding;
- Gaat nauwkeurig te werk en werkt graag zelfstandig;
- Beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
- Woont binnen een straal van 25 kilometer van de standplaats in Barneveld.

Voor welk bedrijf kom je te werken?
Nijhof-Wassink is de transporttak van de Nijhof-Wassink Groep en heeft vestigingen in Nederland, Duitsland, Polen, Hongarije en België. Voor producenten en leveranciers van onder andere mengvoederproducten, mineralen, poeders, plastics, zowel ADR als NON-ADR goederen en brandstof vervoert Nijhof-Wassink een grote variatie aan droge en natte bulkproducten. Daarnaast verzorgt Nijhof-Wassink vanuit haar verschillende vestigingen de op- en overslag van deze goederen.

Reageren?
Ben jij geïnteresseerd in de functie van chauffeur CE bij Nijhof-Wassink? Dan kun je reageren via de sollicitatieknop. Heb je een vraag over de functie chauffeur CE of over de organisatie? Het Mobiliteitscentrum beantwoordt graag je vragen op 088–2596106 of via de mail op mobiliteit@stlwerkt.nl.

Indien je reageert op de functie van chauffeur CE dan bestaat de mogelijkheid dat de adviseurs van het Mobiliteitscentrum contact met je opnemen. Wij vragen dan naar je motivatie én toelichting op je cv. Heb jij ons weten te overtuigen dat jij dé kandidaat bent voor de functie van chauffeur CE? Dan sturen wij jouw motivatie, cv én persoonlijke indruk door naar de werkgever.

Reageer je via Indeed op de functie van chauffeur CE bij Nijhof-Wassink? Dan word je automatisch doorverwezen naar de vacature op de vacaturebank van het Mobiliteitscentrum. We vragen 2 minuten van je tijd om een profiel aan te maken bij het Mobiliteitscentrum. Met jouw profiel heb je toegang om te solliciteren op al onze vacatures. Ben je al in het bezit van een profiel bij het Mobiliteitscentrum? Gebruik dan je inloggegevens om te solliciteren op deze vacature.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld! 

Benodigde rijbewijzen:
CE

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren