inschrijven

Kraanmachinist

Franker

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een ervaren kraanmachinist of wil jij het vak graag leren? En wil je bijna ieder weekend vrij zijn? Lees dan snel verder! Wie weet ben jij de fulltime kraanmachinist waar Kraanbedrijf BKF in Franeker naar op zoek is!

Hoe ziet je werkdag eruit?
Als Kraanmachinist werk je voornamelijk overdag van maandag tot en met vrijdag. Soms komt het voor dat er op zaterdagen gewerkt wordt maar dit is sporadisch. Op zondag is Kraanbedrijf BKF gesloten en ben jij dus ook lekker vrij. Je start iedere dag op de locatie in Franeker en je hebt je eigen Mobiele Torenkraan of Telescoopkraan tot je beschikking. De werkzaamheden variëren, daardoor is geen dag is hetzelfde! Zo kom je op verschillende locaties door heel Friesland bij bedrijven en particulieren. Sommige dagen heb je 2 klussen per dag, ook komt het voor dat je 2 weken lang op dezelfde locatie werkt. Genoeg afwisseling dus!

Wat kan je verwachten?
Als Kraanmachinist werk je in een gezellig en betrokken team. Je werkt voor een bedrijf waar veel bespreek is en in overleg gaat. Je ontvangt een goed salaris conform cao beroepsgoederenvervoer en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je hebt een vaste kraan tot je beschikking. Kraanbedrijf BKF wil investeren in jouw toekomst en bieden voldoende opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Tevens heb je bij goed functioneren uitzicht op een vast dienstverband.

De ideale kandidaat
• Heb jij ervaring als kraanmachinist of wil jij graag kraanmachinist worden?
• Ben jij in het bezit van minimaal een rijbewijs B?
• Heb jij geen 9 tot 5 mentaliteit?
• Ben jij technisch onderlegd?
• Ben jij zelfstandig en verantwoordelijk?
• Ben jij een harde werker en een echte aanpakker?

Kun jij alle bovenstaande vragen met ‘Ja!’ beantwoorden? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren en misschien word jij de nieuwe Kraanmachinist bij Kraanbedrijf BKF.

Voor welk bedrijf kom je te werken?
Kraanbedrijf BKF is een dienstverlenend bedrijf dat hijswerk verricht voor bedrijven, overheden, instellingen en particulieren. Met een personeelsbestand van 55 medewerkers en een uitgebreid kranenpark van zo’n 40 mobiele hijskranen, verdeeld over 4 vestigingen, zijn zij dag en nacht inzetbaar. De capaciteit van de hijskranen varieert van 35 tot en met 220 ton. Het kranenpark bestaat uit auto/terreinkranen, mobiele loopkattorenkranen, en verreikers. Tevens beschikken zij over enkele transportcombinaties en een DAF-bakwagen. Omdat de vestigingen gelijkmatig verspreid zijn over Noord- en Midden Nederland is de gewenste kraan altijd dichtbij. Dit maakt het voor opdrachtgevers aantrekkelijk om met BKF in zee te gaan.

Reageren?
Ben jij geïnteresseerd in de fulltime functie van Kraanmachinist bij Kraanbedrijf BKF? Dan kun je reageren via de sollicitatieknop. Heb je een vraag over de functie Kraanmachinist of over de organisatie? Het mobiliteitscentrum beantwoordt graag je meest uitdagende vragen op 088 - 2596106 of via de mail op mobiliteit@stlwerkt.nl. 

Indien je reageert op de functie Kraanmachinist via onze website mobiliteitscentrum dan wordt jouw CV én motivatie direct doorgestuurd naar de werkgever. 

Reageer je via Indeed op de functie Kraanmachinist? Dan bestaat de mogelijkheid dat de adviseurs van het mobiliteitscentrum contact met je opnemen. Wij vragen dan naar je motivatie én toelichting op je cv. Heb jij ons weten te overtuigen dat jij dé kandidaat bent voor de Kraanmachinist? Dan sturen wij jouw motivatie, cv én persoonlijke indruk door naar de werkgever.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!

Benodigde rijbewijzen:
B

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren