inschrijven

Chauffeur CE

Honselersdijk

Ben jij de servicegerichte kilometervreters in de wereld van sierteelt? Ben jij dag en nacht gemotiveerd? Lees dan snel verder! Wie weet ben jij de fulltime chauffeur CE waar De Winter Logistics in Naaldwijk naar op zoek is!

Hoe ziet je werkdag eruit?
Als chauffeur bij De Winter Logistics zorg je voor het tijdig en onder de juiste condities ophalen en afleveren van bloemen en planten in de buurt van één van de vestigingen: Naaldwijk, Aalsmeer, Waddinxveen of Herongen. Je bent zelf verantwoordelijk voor het laden en lossen van de bloemen en planten bij de opdrachtgevers, daarnaast ben je de schakel tussen diverse veilpunten. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag in de dagdienst en van zondag tot en met donderdag in de nachtdienst.

Wat kan je verwachten?
Een uitdagende functie binnen een dynamisch bedrijf. Werken bij De Winter Logistics betekent werken in een operationele en klantgerichte omgeving. Je krijgt de kans je stempel te drukken op de klanttevredenheid en het bedrijfsresultaat van De Winter Logistics. Salariëring is conform de cao Beroepsgoederenvervoer.

De ideale kandidaat

  • Beschik jij over je rijbewijs C of CE met Code 95 en digitale bestuurderspas?
  • Ben jij een echte teamspeler?
  • Beschik jij over communicatieve en sociale vaardigheden?
  • Heb jij minimaal 1 jaar ervaring als chauffeur?
  • Ben jij fysiek in goede conditie?

Kun jij alle bovenstaande vragen met ‘Ja!’ beantwoorden? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren en misschien word jij de nieuwe chauffeur C/CE bij De Winter Logistics.

Voor welk bedrijf kom je te werken?
De Winter Logistics biedt een integraal aanbod aan logistieke diensten voor alle schakels in de sierteeltketen. Om het beste resultaat voor de klant te realiseren, is kennis van de sector, de klantwaarden en de logistiek essentieel. Vanuit die achtergrond ontwikkelen we continu onderscheidende innovatieve diensten om klanten steeds beter van dienst te kunnen zijn. De medewerkers zijn verbonden met de klanten en nemen hierin hun eigen verantwoordelijkheid. Zij werken continu aan verbeteringen van dienstverlening en de samenwerking. De kernwaarden van De Winter Logistics is ‘samen, dienend en betrouwbaar’.

Reageren?
Ben jij geïnteresseerd in de fulltime functie van chauffeur C/CE bij De Winter Logistics? Dan kun je reageren via de sollicitatieknop. Heb je een vraag over de functie chauffeur C/CE of over de organisatie? Het Mobiliteitscentrum beantwoordt graag je vragen op 088–2596106 of via de mail op mobiliteit@stlwerkt.nl.

Indien je reageert op de functie van chauffeur C/CE dan bestaat de mogelijkheid dat de adviseurs van het Mobiliteitscentrum contact met je opnemen. Wij vragen dan naar je motivatie én toelichting op je cv. Heb jij ons weten te overtuigen dat jij dé kandidaat bent voor de functie van chauffeur C/CE? Dan sturen wij jouw motivatie, cv én persoonlijke indruk door naar de werkgever.

Reageer je via Indeed op de functie van chauffeur C/CE bij De Winter Logsitics? Dan word je automatisch doorverwezen naar de vacature op de vacaturebank van het Mobiliteitscentrum. We vragen 2 minuten van je tijd om een profiel aan te maken bij het Mobiliteitscentrum. Met jouw profiel heb je toegang om te solliciteren op al onze vacatures. Ben je al in het bezit van een profiel bij het Mobiliteitscentrum? Gebruik dan je inloggegevens om te solliciteren op deze vacature.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!

 

Benodigde rijbewijzen:
C, CE

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren