inschrijven

Internationaal Chauffeur Geconditioneerd Transport

Heusden

Heb je ervaring en passie voor internationaal transport? Ben jij op zoek naar een internationale baan als trailer chauffeur richting België en Duitsland? En vind jij het niet erg om de hele week van huis te zijn? Lees dan snel verder! Wie weet ben jij de fulltime internationaal trailerchauffeur waar De Hart Temperature Controlled Transport in Heusden naar op zoek is!

Hoe ziet je werkdag eruit?
Als internationaal chauffeur ben je de hele week van huis. Je bent in deze functie verantwoordelijk voor het transport van bloemen, planten, groenten en fruit. Aan het begin van de week laad je bloemen en planten of AGF in Nederland, om vervolgens in België en Duitsland de vracht te lossen. Doorgaans ben je de hele week van huis en kom je aan het einde van de week weer naar Nederland. Omdat het gaat om een zeer zelfstandige functie is het erg belangrijk dat je goed op tijden kan rijden. Stiptheid staat erg hoog in het vaandel want de bloemen, planten en groente & fruitproducten moeten op tijd aangeleverd worden bij de klanten.

Wat kan je verwachten?
Een uitdagende functie die elke dag anders is in een ambitieuze kwaliteitsgerichte organisatie die continu blijft investeren in de kwaliteit van hun medewerkers, materiaal en geavanceerde systemen en duurzame relaties met klanten en leveranciers. Daarnaast word je onderdeel van een enthousiast team in een informele open bedrijfscultuur.
Het team bestaat uit 16 chauffeurs. De sfeer is informeel en er wordt van alle werknemers verwacht dat ze tegen een stootje kunnen.

De ideale kandidaat
• Is in het bezit van het CE-rijbewijs, Code 95 en een digitale bestuurderspas;
• Heeft een goede beheersing van de Duitse taal;
• Heeft passie voor het internationaal transport;
• Werkt nauwkeurig en hecht waarde aan hygiëne;
• Is zuinig op materieel;
• Is flexibel inzetbaar ten aanzien van werktijden- en dagen;
• Is representatief, klantgericht en zelfstandig;
• Woont binnen een straal van 50 km van Heusden.

Kun jij alle bovenstaande punten afvinken? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren en misschien word jij de nieuwe internationaal trailerchauffeur bij De Hart Temperature Controlled Transport.

Voor welk bedrijf kom je te werken?
De Hart Temperature Controlled Transports is een kwalitatief hoogstaande Internationale dienstverlener welke gefocust is op het leveren van optimale kwaliteit, maatwerk, flexibiliteit, en leverbetrouwbaarheid. Zij zijn gespecialiseerd in zowel groupage als FTL-transporten van en naar Nederland, België, Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Door hun expertise in de markt vervullen zij een belangrijke schakel in te toeleveringsketen van de opdrachtgevers en zijn zij een gewaardeerde businesspartner, waarbij de lijnen kort zijn en de eigen invloed op het resultaat van de onderneming tastbaar blijft.

Reageren?
Ben jij geïnteresseerd in de fulltime functie van internationaal trailerchauffeur bij De Hart Temperature Controlled Transport? Dan kun je reageren via de sollicitatieknop. Heb je een vraag over de functie internationaal trailerchauffeur of over de organisatie? Het mobiliteitscentrum beantwoordt graag je meest uitdagende vragen op 088 - 2596106 of via de mail op mobiliteit@stlwerkt.nl.

Indien je reageert op de functie internationaal trailerchauffeur via onze website Mobiliteitscentrum dan wordt jouw cv én motivatie direct doorgestuurd naar de werkgever.

Reageer je via Indeed op de functie internationaal trailerchauffeur? Dan bestaat de mogelijkheid dat de adviseurs van het mobiliteitscentrum contact met je opnemen. Wij vragen dan naar je motivatie én toelichting op je cv. Heb jij ons weten te overtuigen dat jij dé kandidaat bent voor de internationaal trailerchauffeur? Dan sturen wij jouw motivatie, cv én persoonlijke indruk door naar de werkgever.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!

Benodigde rijbewijzen:
CE

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren