inschrijven

Chauffeur CE

Nieuwegein

Houd jij van een informele werksfeer en modern materieel? Ben jij een gedreven chauffeur en stel je de klant graag tevreden? Lees dan snel verder! Wie weet ben jij de fulltime chauffeur CE waar Kool Transport in Nieuwegein naar op zoek is!

Hoe ziet je werkdag eruit?

Als chauffeur verzorg je het transport van staal binnen Nederland. De vrachtwagens zijn uitgerust met de juiste ladingzekeringsmiddelen en kunnen zowel van boven als van de zijkant geladen en gelost worden. Vanzelfsprekend krijg je hulpmiddelen tot je beschikking voor het laden en lossen. De werkdagen zijn overdag van maandag tot en met vrijdag. Vanwege contact met de klanten heb je een klantgerichte en dienstverlenende benadering en ben je het visitekaartje van het bedrijf.

Wat kan je verwachten?

Je komt werken binnen een modern bedrijf met een prettig en informele werksfeer. Verwacht mooi materiaal waar je mee aan de slag gaat! De vloot bestaat uit 54 trekkende eenheden met Euro-6 motoren en 65 getrokken eenheden. De gevoerde merken zijn DAF, Iveco en Mercedes. Los van het materieel is er ook oog voor het personeel. In overleg is er veel mogelijk en met het chauffeurshandboek heb je altijd iets om op terug te vallen. Ook heeft Kool Transport  diverse opleidingen voor chauffeurs georganiseerd om zo aan de nodige praktijk en theorie uren te komen voor de verplichte nascholing van de Code 95. De werkzaamheden worden daarnaast op tijd beloond conform de cao Beroepsgoederenvervoer.

De ideale kandidaat

  • Ben jij in het bezit van je CE rijbewijs, digitale bestuurderskaart en geldig Code 95?
  • Heb jij enkele jaren ervaring als vrachtwagenchauffeur? (Dit is een pré)
  • Heb jij een klantvriendelijke en dienstverlenende opstelling?
  • Ben je fysiek fit?
  • Woon jij in een straal van ongeveer 35km van de standplaats Nieuwegein?

 

Kun jij alle bovenstaande vragen met ‘Ja!’ beantwoorden? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren en misschien word jij de nieuwe chauffeur CE bij Kool Transport.

Voor welk bedrijf kom je te werken?

Kool Transport heeft meer dan 100 jaar ervaring in nationaal en internationaal transport van goederen. Zoals het transport van frisdranken, staal, containers, oud papier, hout, buizen en stukgoed. Op het internationale vlak heeft Kool Transport ervaring in het vervoer van stukgoed, kunststof buizen, papier (oud en nieuw), melkpoeder, recycleproducten, sauna’s en carports, hout en dergelijke. Met een modern wagenpark van meer dan 50 vrachtwagens, een eigen onderhoudswerkplaats en ervaren chauffeurs is Kool Transport in staat om de klant optimaal te bedienen. Een platte organisatie met korte lijnen en een echt persoonlijke benadering.

Reageren?

Ben jij geïnteresseerd in de fulltime functie van chauffeur CE bij Kool Transport? Dan kun je reageren via de sollicitatieknop. Heb je een vraag over de functie Chauffeur CE of over de organisatie? Het mobiliteitscentrum beantwoordt graag je meest uitdagende vragen op 088 - 2596106 of via de mail op mobiliteit@stlwerkt.nl.  


Indien je reageert op de functie chauffeur CE via onze website mobiliteitscentrum dan wordt jouw cv én motivatie direct doorgestuurd naar de werkgever. 

Reageer je via Indeed op de functie chauffeur CE? Dan bestaat de mogelijkheid dat de adviseurs van het mobiliteitscentrum contact met je opnemen. Wij vragen dan naar je motivatie én toelichting op je cv. Heb jij ons weten te overtuigen dat jij dé kandidaat bent voor de chauffeur CE? Dan sturen wij jouw motivatie, cv én persoonlijke indruk door naar de werkgever.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!

Benodigde rijbewijzen:
CE

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren