inschrijven

Chauffeur Benelux

Ittervoort

Wil jij het team bij De Vos Group versterken? Ben je flexibel inzetbaar en gemotiveerd? En woon je in de directe omgeving van Ittervoort? Lees dan snel verder! Wie weet ben jij de chauffeur Benelux waar De Vos Transport Group in Ittervoort naar op zoek is!

Hoe ziet je werkdag eruit?
Als Chauffeur verzorg je groepage van stukgoederen binnen Nederland, België en Duitsland. Dit betekent dat je veelal overdag rijdt, maar dat je ook rekening moet houden met overnachtingen en het rijden in het weekend. Het betreft voornamelijk het transport met pallets, het werk is daardoor fysiek pittig. Vanzelfsprekend krijg je hulpmiddelen tot je beschikking voor het laden en lossen.

Wil je graag parttime aan de slag? Wees dan ook welkom om te solliciteren!

Wat kan je verwachten?
Vos transport biedt een prettige werksfeer binnen een leuk team. Een gloednieuw wagenpark, intern opleidingscentrum met een opleider die begeleiding kan geven op de momenten wanneer jij het nodigt hebt.  Is Vos Transport tevreden over jouw functioneren en ben jij tevreden met Vos Transport? Dan bestaat er de kans dat jij een vaste aanstelling krijgt. Het salaris wat je kans verwachten is conform cao Beroepsgoederenvervoer over de weg.

De ideale kandidaat

  • Ben jij in het bezit van rijbewijs- CE en een digitale bestuurderspas?
  • Ben jij in het bezit van code 95- of ben jij actief hiermee bezig?
  • Heb jij (enige) ervaring met het transport van groepage?
  • Ben jij flexibel inzetbaar (i.v.m. overnachtingen en werken in het weekend)?
  • Ben jij in het bezit van een ADR-basis certificaat?
  • Woon jij in de directe omgeving van de standplaats Ittervoort?


Kun jij alle bovenstaande vragen met ‘Ja!’ beantwoorden? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren en misschien word jij de nieuwe chauffeur CE bij Vos Transport.

Voor welk bedrijf kom je te werken?
De Vos Transport Group is al meer dan 60 jaar actief op het gebied van transport en distributie. Het bedrijf begon in Apeldoorn met één vrachtwagen en inmiddels is de organisatie uitgegroeid tot een middelgroot transportbedrijf. Door hun expertise in de markt vervult De Vos Transport Group een belangrijke schakel in de toeleveringsketen van veel gerenommeerde opdrachtgevers. Met een financieel gezonde balans heeft De Vos Transport Group de afgelopen jaren een gestage groei doorgemaakt. Hierdoor hebben zij hun marktpositie kunnen verstevigen en hun dienstenaanbod verder uit kunnen breiden. De Vos Transport Group groeit! Wil jij deel uitmaken van hun team? Dan is dit je kans!

Reageren?
Ben jij geïnteresseerd in de functie van chauffeur CE bij De Vos Transport Group? Dan kun je reageren via de sollicitatieknop. Heb je een vraag over de functie Chauffeur CE of over de organisatie? Het mobiliteitscentrum beantwoordt graag je vragen op 088 - 2596106 of via de mail op mobiliteit@stlwerkt.nl.

Indien je reageert op de functie via onze website Mobiliteitscentrum dan wordt jouw cv én motivatie direct doorgestuurd naar de werkgever.

Reageer je via Indeed op de functie Chauffeur CE? Dan bestaat de mogelijkheid dat de adviseurs van het mobiliteitscentrum contact met je opnemen. Wij vragen dan naar je motivatie én toelichting op je cv. Heb jij ons weten te overtuigen dat jij dé kandidaat bent voor de functie? Dan sturen wij jouw motivatie, cv én persoonlijke indruk door naar de werkgever.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!

Benodigde rijbewijzen:
CE

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren