inschrijven

Chauffeur CE

Dinteloord

Houdt jij van afwisselend werk en wil je graag aan de slag bij een familiebedrijf? Lees dan snel verder! Wie weet ben jij de Chauffeur CE waar Van Tilburg Groep in Dinteloord naar op zoek is!

Hoe ziet je werkdag eruit?
Als je van afwisselend werk houdt, zit je bij van Tilburg Groep goed! ’s Ochtends om 07:00 kan je starten op een haakarmwagen en haal je de containers op, het volgende moment ga je de weg op met een portaalwagen. Dit zijn vaak korte ritjes op de dag en rond een uur of 17:00/18:00 ben je weer klaar. Daarnaast kan je ook lange ritten maken waarbij je vloeistofdichte containers vervoert, ook hier ben je meestal voor 18:00 uur weer thuis. Komt het voor dat je een uurtje geen werk op de vrachtwagen hebt, dan kunnen de andere collega’s jouw hulp wel gebruiken. Door de afwisselende werkzaamheden heb je geen eigen vrachtwagen, maar er zijn veel mooie Euro 6 DAF’s waar je in komt te rijden. Op zondagen wordt er niet gewerkt, tenzij er een calamiteit is.

Wat kan je verwachten?
Salariëring is conform de cao beroepsgoederenvervoer. Je komt te werken binnen een familiebedrijf waar de lijnen kort zijn.

De ideale kandidaat:
· Is in het bezit van rijbewijs CE en code 95;
· Heeft een echte hands-on mentaliteit;
· Is gemotiveerd en bereid alles aan te pakken;
· Is woonachtig binnen een straal van 35 km van de standplaats Dinteloord.

Voor welk bedrijf kom je te werken?
Van Tilburg Groep is een familiebedrijf in hart en nieren, al 70 jaar staan zij klaar voor hun klanten. Met de derde generatie zijn ze al meer dan 70 jaar actief in de regio Zuid-West Nederland en hebben zich gespecialiseerd in drie hoofdgebieden: Afvalverwerking, Transport en Aannemerij. Zo kunnen zij hun klanten op meerdere vlakken helpen, zonder het verliezen van hun korte lijnen.
Afspraken zijn afspraken en deze komen zij na, zo bouw je vertrouwensband op met de klanten. De persoonlijke aanpak is de kracht van het bedrijf, elke klant heeft een eigen situatie waarin van Tilburg Groep de klant op een zo goed mogelijke manier probeert te helpen.

Reageren?
Ben jij geïnteresseerd in de functie van chauffeur CE bij van Tilburg Groep? Dan kun je reageren via de sollicitatieknop. Heb je een vraag over de functie functienaam of over de organisatie? Het mobiliteitscentrum beantwoordt graag je vragen op 088 - 2596106 of via de mail op mobiliteit@stlwerkt.nl.

Indien je reageert op de functie chauffeur CE via onze website Mobiliteitscentrum dan wordt jouw cv én motivatie direct doorgestuurd naar de werkgever.

Reageer je via Indeed op de functie chauffeur CE? Dan bestaat de mogelijkheid dat de adviseurs van het mobiliteitscentrum contact met je opnemen. Wij vragen dan naar je motivatie én toelichting op je cv. Heb jij ons weten te overtuigen dat jij dé kandidaat bent voor de functie? Dan sturen wij jouw motivatie, cv én persoonlijke indruk door naar de werkgever.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!

Benodigde rijbewijzen:
CE
Benodigde certificaten:
ADR Basis, VCA

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren