inschrijven

Chauffeur worden bij Vos Transport?

Ittervoort

Altijd al de droom om vrachtwagenchauffeur te worden? Pak nu je kans! Met behulp van een aantrekkelijke subsidie is het nu mogelijk om je groot rijbewijs te halen. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder! Wie weet ben jij de fulltime aankomende vrachtwagenchauffeur C(E) waar Vos Transport in Ittervoort naar op zoek is!

Hoe ziet je werkdag eruit?
Als aankomend vrachtwagenchauffeur ben jij een belangrijk onderdeel van het bedrijf. Jij zorgt ervoor dat klanten op tijd hun groepage goederen krijgen. Iedere dag zorg jij ervoor dat de klanten van Vos Transport tevreden zijn. Dat geeft voldoening en nieuwe energie. Als chauffeur C(E) bij Vos Transport word jij gezien als een belangrijk onderdeel van het bedrijf, jij bent hét visitekaartje. 

Ben jij enthousiast geraakt en benieuwd naar de voorwaarden van het opleidingstraject?

Mooi! In je eigen tijd ga jij zelfstandig aan de slag met het behalen van CE-rijbewijs. Via een uniek traject bij het Sectorinstituut Transport en Logistiek kun je tegen een aantrekkelijk instaptarief je complete CE-rijbewijs behalen. Eenmaal de benodigde rijbewijzen in je bezit, dan ligt er een jaarcontract voor minimaal 32 uur per week voor je klaar. Wij begrijpen dat je een beginnend chauffeur bent en Vos Transport probeert op basis van jouw wensen en behoeftes een prettig inwerktraject te bieden. Nog steeds je aandacht? Top! Voor meer informatie over het opleidingstraject kun hier terecht.

Wat kan je verwachten?
Vos transport biedt een prettige werksfeer binnen een leuk team. Een gloednieuw wagenpark, intern opleidingscentrum met een opleider die begeleiding kan geven op de momenten wanneer jij het nodigt hebt.  Is Vos Transport tevreden over jouw functioneren en ben jij tevreden met Vos Transport? Dan bestaat er de kans dat jij een vaste aanstelling krijgt. Het salaris wat je kans verwachten is conform cao Beroepsgoederenvervoer over de weg.

De ideale kandidaat

  • Heb jij minimaal 2 jaar rijervaring met rijbewijs B?
  • Heb jij goede communicatieve vaardigheden?
  • Ben jij woonachtig in de omgeving van Ittervoort?
  • Heb jij passie voor de transportsector?
  • Andere achter dan vrachtwagenchauffeur? Geen probleem!


Kun jij alle bovenstaande vragen met ‘Ja!’ beantwoorden? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren en misschien word jij de nieuwe aankomende chauffeur bij Vos Transport.

Voor welk bedrijf kom je te werken?
De Vos Group is een nationaal- en internationaal transportbedrijf dat gespecialiseerd is in groepage transporten van en naar Scandinavië, Benelux, Duitsland en Groot-Brittannië. Door haar expertise in de markt vervullen zij een belangrijke schakel in de toeleveringsketen van onze opdrachtgevers en zijn wij een gewaardeerde businesspartner. Met meer dan 600 medewerkers en een vloot van +350 trekkende eenheden zetten wij ons dagelijks 100% in voor onze klanten.

Reageren?
Ben jij geïnteresseerd in de fulltime functie van aankomende chauffeur bij Vos Transport? Dan kun je reageren via de sollicitatieknop. Heb je een vraag over de functie of over de organisatie? Het mobiliteitscentrum beantwoordt graag je meest uitdagende vragen op 088 - 2596106 of via de mail op mobiliteit@stlwerkt.nl.

Indien je reageert op de functie aankomend chauffeur CE via onze website Mobiliteitscentrum dan wordt jouw cv én motivatie direct doorgestuurd naar de werkgever.

Reageer je via Indeed op de functie aankomend chauffeur? Dan bestaat de mogelijkheid dat de adviseurs van het mobiliteitscentrum contact met je opnemen.

Wij vragen dan naar je motivatie én toelichting op je cv. Heb jij ons weten te overtuigen dat jij dé kandidaat bent voor de functie van aankomend chauffeur? Dan sturen wij jouw motivatie, cv én persoonlijke indruk door naar de werkgever.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!

Benodigde rijbewijzen:
B

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren