inschrijven

Logistiek Talent gezocht!

Utrecht

Ben jij ambitieus, van nature optimistisch en niet bang om dingen aan te pakken en te veranderen? En wil jij je skills op het gebied van logistieke dienstverlening verder ontwikkelen? Lees dan zeker verder! Wie weet ben jij ‘het Logistieke Talent’ waar C. van Heezik B.V. in Utrecht naar op zoek is!

Hoe ziet je werkweek eruit?
Je gaat een opleidingstraject doorlopen waarbij je kennis maakt met de operationele activiteiten in alle lagen binnen de organisatie op het gebied van supply chain en planning en transport. Je zal te maken krijgen met opdrachten welke een positieve impact hebben op de operatie van het bedrijf. Het doel is dat je uiteindelijk binnen een van de drie vestigingen van C van Heezik B.V. een vaste positie krijgt, waarbij je een manager gaat ondersteunen. Daarbij ga je op basis van praktijkervaring en analyses, verbeteringen aanbrengen in de processen, waardoor de kwaliteiten en stabiliteit van de organisatie worden gewaarborgd.

Wat biedt C. van Heezik B.V.?
Het betreft een doorgroeifunctie met opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. Het is een fulltime job met veel eigen verantwoordelijkheden, een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wie ben jij?
- Jij hebt een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur in de richting Logistiek en Economie/Supply Chain Management.
- 0 – 2 jaar (stage)werkervaring in de logistieke dienstverlening is een pré.
- MS Office werkervaring.
- Analytisch vermogen.
- Een resultaatgerichte en dienstverlenende instelling.
- Een grote drive om kennis en ervaring te vergroten.

Pas jij in dit profiel? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren! Wellicht versterk jij binnenkort het team van C. van Heezik B.V.

Voor welk bedrijf kom je te werken?
C. van Heezik B.V. is gevestigd te Utrecht, sinds 1860 is dit familiebedrijf actief in de Transport en Logistieke dienstverlening. De groep bestaat uit drie vestigingen; C. van Heezik Twinlogistiek, C. van Heezik Vrieslogistiek, C. van Heezik Papierlogistiek, ieder met een eigen verantwoordelijkheid voor hun specialisatie.

Bij elke zelfstandige business unit wordt in kleine, hechte teams van professionals sturing gegeven aan de dagelijkse dynamiek. Vanuit het hoofdkantoor wordt dit ondersteunt door de algemene afdelingen. Elke dag weer een stukje beter worden is het streven bij C. van Heezik Dit bereiken ze door het toepassen van slimmer werken en plannen en ook door verdergaande automatisering binnen diverse operaties.

Door succesvolle inspanningen en investeringen op het gebied van duurzaamheid (o.a. LNG trucks, LED-verlichting, Zonnepanelen) tracht C. van Heezik een bijdrage te leveren aan een beter milieu en is Vrieslogistiek sinds 2015 ook in bezit van de Lean and Green Star.

En met een team van ruim 130 gemotiveerde medewerkers zetten zij zich dagelijks in geheel overeenkomstig met hun slogan: "YOUR WARE – OUR CARE"

Reageren?
Ben jij geïnteresseerd in het opleidingstraject bij C. van Heezik B.V.? Dan kun je reageren via de sollicitatieknop. Heb je een vraag over de functie, het traject of over de organisatie? Het Mobiliteitscentrum helpt je graag op 088 - 2596106 of via de mail op mobiliteit@stlwerkt.nl.

Indien je reageert op deze functie via onze website dan wordt jouw cv én motivatie direct doorgestuurd naar de werkgever.

Reageer je via Indeed? Dan bestaat de mogelijkheid dat de adviseurs van het Mobiliteitscentrum contact met je opnemen. Wij vragen dan naar je motivatie én toelichting op je cv. Heb jij ons weten te overtuigen dat jij dé kandidaat bent voor C. van Heezik B.V.? Dan sturen wij jouw motivatie, cv én persoonlijke indruk graag door!

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld! 

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren