inschrijven

Internationaal Kipperchauffeur

Boxtel

Ben jij als chauffeur CE toe aan een nieuwe internationale uitdaging? Wil je graag het transport van los gestorte goederen verzorgen met een kiepwagen? Heb je ervaring als kipperchauffeur of ben je bereid dit te leren? Lees dan snel verder! Wie weet ben jij de fulltime internationaal kipperchauffeur waar G. Kluytmans in Boxtel naar op zoek is!

Hoe ziet je werkdag eruit?
Als internationaal kipperchauffeur ben je met een kipper trailer onderweg naar diverse klanten in binnen en buitenland. Je verzorgt het transport van los gestorte goederen. In deze functie kan het voorkomen dat je een hele week van huis bent. Weekendwerk komt bij G. Kluytmans Transport zelden voor. Ervaring in het kippervervoer is niet noodzakelijk, als je motivatie goed is kan je het intern altijd leren!

Wat kan je verwachten?
G. Kluytmans Transport biedt je een zelfstandige baan bij een mooi familiebedrijf. Binnen het bedrijf is er sprake van korte lijnen en een prettige werksfeer. Daarnaast kan je rekenen op goede begeleiding en doorgroeimogelijkheden. In eerste instantie krijg je een bepaalde tijdscontract, maar bij goed functioneren wordt dit omgezet naar een vast contract. Uiteraard bieden zij je ook goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Beroepsgoederenvervoer.

De ideale kandidaat

  • Ben jij in het bezit van rijbewijs CE, een geldig code 95 en digitale bestuurderskaart?
  • Ben jij in het bezit van een ADR-certificaat of bereid deze te behalen?
  • Ben jij bereid om te overnachten?
  • Ben jij zelfstandig en denk jij graag mee met de planning?
  • Kan jij goed werken in teamverband?

Kan jij alle bovenstaande vragen met ‘Ja!’ beantwoorden? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren en wellicht word jij de nieuwe internationaal kipperchauffeur bij G. Kluytmans Transport.

Voor welk bedrijf kom je te werken?
Sinds 1950 is G. Kluytmans Transport actief in het nationaal en internationaal kippervervoer. De vervoeractiviteiten zijn primair gericht op de volgende landen: Nederland, België, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk. In de loop der tijd is het wagenpark gegroeid naar 1 kipper combinatie en 12 kipper opleggers variërend van 43 tot 60 m3 en een semi dieplader die nog 5,5m uit kan schuiven. 

Reageren?
Ben jij geïnteresseerd in de fulltime functie van internationaal kipperchauffeur bij G. Kluytmans Transport? Dan kan je reageren via de sollicitatieknop. Heb je een vraag over de functie van internationaal kipperchauffeur of over de organisatie? Het mobiliteitscentrum beantwoordt graag je meest uitdagende vragen op 088 - 2596106 of via de mail op mobiliteit@stlwerkt.nl.  

Indien je reageert op de functie internationaal kipperchauffeur via onze website mobiliteitscentrum dan wordt jouw cv én motivatie direct doorgestuurd naar de werkgever.

Reageer je via Indeed op de functie internationaal kipperchauffeur? Dan bestaat de mogelijkheid dat de adviseurs van het mobiliteitscentrum contact met je opnemen. Wij vragen dan naar je motivatie én toelichting op je cv. Heb jij ons weten te overtuigen dat jij dé kandidaat bent voor de functie van internationaal kipperchauffeur? Dan sturen wij jouw motivatie, cv én persoonlijke indruk door naar de werkgever.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!

Benodigde rijbewijzen:
CE

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren